Iulia Vântur o ține numai în petreceri de când a plecat în India

iulia-vantur-1251585.jpg

Munceşte, dar şi chefuieşte! Iulia şi iubitul ei, Salman Khan, au semnat condica la toate petrecerile prietenilor şi rudelor
Citeste tot despre: 

Astrele s-au aliniat convenabil pentru frumoasa Iulia Vântur, care în urmă cu o lună s-a întors în ţara de adopţie, India. A turat motoarele şi în carieră, dar şi în viaţa privată, fiind nedespărţită de actorul Salman Khan. Jurnaliştii indieni i-au surprins la un maraton de petreceri.

La mijlocul lunii noiembrie s-a întors în India, după două luni şi jumătate petrecute în ţara natală, România. I-au mers ca pe roate treburile şi aici, pentru că Iulia Vântur (36 de ani) a avut grijă să-şi asigure viitorul profesional la PRO TV, dar a dat lovitura şi la Bollywood, după ce s-a lansat oficial în muzică, alături de artistul Himesh Reshammiya (43 de ani).

Surse din PRO TV spun că Iulia ar fi negociat pentru două proiecte separate. Unul dintre acestea este reality-show-ul „Ferma vedetelor”, care va fi transmis în această vară, şi pentru care s-ar fi semnat pentru încă trei ani de acum înainte. Al doilea proiect este o emisiune de genul „Dansez pentru tine”, însă finalitatea acesteia este încă incertă, pentru că momentan se duc negocieri intense dacă va fi sau nu în grila PRO TV din 2017.

Şi, după atâtea reuşite pe plan profesional, Iulia chiar are motive să petreacă. De când s-a întors în India o ţine dintr-un chef, în altul. Pe 26 noiembrie a mers cu Salman Khan (50 de ani) la petrecerea actriţei Kareena Kapoor, pe 5 decembrie a avut lansarea oficială a proiectului muzical din India, iar vinerea trecută, pe 16 decembrie, a onorat invitaţia actorului Chunky Pandey, care a dat chef mare la el acasă. Evident, Iulia a fost însoţită de Salman.

Cea mai recentă petrecere bifată de Vântur a avut loc duminică şi a fost mai specială decât celelalte. Asta pentru că frumoasa româncă a petrecut în familia iubitului ei, la ziua de naştere a lui Nirvaan Khan (16 ani), fiul lui Sohail Khan. Acesta din urmă este fratele mai mic al lui Salman, semn că Iulia este deja bine integrată în familia superstarului de la Bollywood.

Loading...

Citește și

  • Iulia Vântur (36 de ani) e deja adoptată de familia iubitului! Joi, 18 august, a fost petrecere mare în India, în Mumbai, iar familia Khan a respectat cu sfinţenie tradiţiile. Nici Salman Khan (50 de ani) nu a muncit, ci a celebrat Raksha Bandhan, o sărbătoare hindusă, care întăreşte relaţiile dintre fraţi şi surori şi reuneşte familia acasă.

  • Fermecătoarea Iulia Vântur şi-a atins ţelurile şi şi-a depăşit limitele, iar acum este un nume important în showbiz, atât în ţara natală, cât şi în India, un loc magic în care îşi dorea să ajungă şi unde şi-a găsit şi marea dragoste. Până la statutul de divă, blonda a plecat de jos şi a testat numeroase meserii.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1