Iulia, ai emoţii? Salman află azi dacă face puşcărie

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Celebrul iubit indian al Iuliei Vântur, în mari emoţii. Un tribunal din Mumbai hotărăşte astăzi soarta lui Salman Khan, dacă va fi rejudecat pentru moartea unui om, cu o altă încadrare a pedepsei, sau dacă va ajunge la puşcărie timp de 10 ani.

Justiţia indiană va decide dacă va fi un nou proces cu noi dovezi pentru accidentul din 2002, în care Salman Khan este acuzat de moartea unui om şi rănirea altor patru.

Avocaţii iubitului Iuliei se luptă să dovedească nevinovăţia starului într-un nou proces, în timp ce procurorii spun că probe serioase au fost deja prezentate instanţei împotriva acestuia. În iunie, justiţia stabilise că este vinovat de omor din culpă, riscând zece ani de închisoare.

Aşa arăta bolidul lui Salman după accidentul din 28 septembrie 2002

CLIIMA20131204_0173_1.jpg

Vedeta de la “Dansez” nu a recunoscut niciodată relaţia cu actorul indian (Fotografii: afp/reuters/click!)

Însă avocaţii starului de la Bollywood au făcut recurs. De 11 ani, Salman Khan (de 47 de ani), este târât prin tribunale din cauza unui accident de maşină petrecut la data de 28 septembrie 2002.

Khan s-ar fi urcat băut la volanul bolidului său Land Cruiser, având 60 mg de alcool în sânge. A mers cu viteză maximă în zona suburbană a oraşului Bandra şi ar fi trecut cu maşina peste cinci oameni care dormeau pe asfalt. 

Unul a murit, ceilalţi patru au ajuns la spital. Dacă avocaţii lui reuşesc să schimbe încadrarea faptei la „omor prin imprudenţă", Khan riscă o pedeapsă de maximum doi ani de puşcărie. Însă procurorii au avut grijă ca probele de la dosar să nu poată fi atacate. Zic ei...

Salman Khan s-a aflat în România, acum două săptămâni, pentru filmări la o nouă producţie. El a stat trei zile la Sibiu, unde a fost vizitat de Iulia Vântur, care a petrecut o noapte întreagă cu el.

Apoi, cei doi s-au văzut şi în Bucureşti, când actorul indian a fost chiar în apartamentul frumoasei blonde. Presa indiană a speculat încă din vară că cei doi ar avea o relaţie, mai ales că vedeta de la „Dansez" a stat aproape două luni în India. Nici ea şi nici starul nu au vorbit însă niciodată deschis despre relaţia lor.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5