Iubitul lui George Michael, dat afară din casa artistului de rudele acestuia

fadi_fawaz_george_michael.jpg

fadi fawaz george michael
Fadi Fawaz și George Michael
foto: Hepta

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Iubitul lui George Michael, Fadi Fawaz, este în război cu familia artistului. Acesta ar fi fost dat afară din locuința de 5 milioane de lire din Regent Park a regretatului cântăreț.

Rudele lui George Michael plănuiesc să vândă proprietatea, pentru a scăpa de amintirile dureroase, acela fiind locul în care el obișnuia să se îmbete și să se drogheze. Sursele dailymail.co.uk susțin că iubitul artistului, Fadi Fawaz, ar urma să fie evacuat din acest motiv.

„Fadi va fi atât de trist, pentru că iubește casa din Regent Park, unde are atâtea amintiri dragi cu George”, a declarat o sursă. „Deși veștile sunt devastatoare pentru el, nu se va opune familiei lui George dacă asta decid să facă”, a mai declarat sursa.

În plus, familia cântărețului ar vrea să scoată la vânzare și proprietatea din Oxfordshire, unde Michael a fost găsit fără suflare. Singurul pe care ar vrea să-l păstreze ar fi conacul din Highgate, în valoare de 11 milioane de lire, pe care ar plănui să-l închirieze unor „diplomați și vizitatori bogați” pentru 25.000 de lire pe lună.

Executorii au estimat bunurile lui George Michael la o valoare de aproximativ 105 milioane de lire. 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5