Iubita lui Mel Gibson, în pericol? Actorul şi-a bătut o fostă până i-a rupt dinţii

iubita_lui_mel_gibson_mad_max.jpg

iubita lui mel gibson
Iubita lui Mel Gibson şi actorul au o relaţie de nici o lună
Foto: Getty

Mel Gisbon are o nouă relaţie publică, după ce timp ce cinci ani a preferat să îşi ţină viaţa privată departe de ochii curioşilor. Iubita lui Mel Gibson este o tânără de 24 de ani, Rosalind Ross, campioană mondială la acrobaţii pe cal. Însă tânără trebuie să fie atentă: actorul de 59 de ani este cunoscut pentru comportamentul violent şi a fost implicat într-un scandal monstru după ce a bătut-o pe fosta lui iubită, pianista Oksana Grigorieva.

Iubita lui Mel Gibson, prima de când actorul s-a despărţit de Oksana în 2010, este o fostă campioană mondială la acrobaţii pe cal, care a renunţat la sport pentru a deveni scenaristă.

Iubita lui Mel Gibson este mai mică cu 11 ani decât fiica cea mare a actorului

iubita_lui_mel_gibson.jpg

iubita lui mel gibson
Iubita lui Mel Gibson are 24 de ani
Foto: Twitter

Iubita lui Mel Gibson, care este cu 11 ani mai tânără decât fiica cea mare a actorului (Hannah are 35 de ani) este în prezent studentă la Emerson College din Boston, unde studiază literatură. Rosalind lucrează ca scenaristă la un serial, Matador şi a scris scenariul pentru un film despre războiul din Irak, "Lioness", în care va juca actriţa Ellen Page. În 2014, iubita lui Mel Gibson a fost votată drept una dintre speranţele tinere de la Hollywood în 2014, aşa că actorul se poate lăuda cu noua lui cucerire. 

Conform revistei People, Mel a cunoscut-o pe Rosalind când acesta semnat un contract cu compania lui, Icon Production, pentru un scenariu. Actorul a fost impresionat de tânără şi a dus-o într-o vacanţă romantică de 11 zile la casa lui din Costa Rica, aflată pe un teren de 200 de hectare în mijlocul junglei. Apoi cei doi au mers în Panama, unde au mai petrecut câteva zile împreună.

Iubita lui Mel Gibson. Actorul şi-a bătut fosta până i-au sărit dinţii din gură

iubita_lui_mel_gibson_oksana.jpg

iubita lui mel gibson
Iubita lui Mel Gibson: fosta actorului, Oksana, l-a acuzat de violenţă fizică
Foto: Getty

Iubita lui Mel Gibson este prima relaţie publică a actorului de la despărţirea cu scandal de pianista Oksana Grigoriva (45 de ani). Mel şi rusoaica s-au despărţit după o relaţie de un an, când fiica lor Lucia avea opt luni. Atunci, Gibson a ameninţat-o pe Oksana de două ori că o ucide şi chiar a bătut-o până i-a rupt dinţii din gură, potrivit radaronline.com. Ea chiar a cerut un ordin de restricţie împotriva lui Mel Gibson şi l-a dat în judecată, dar a renunţat la acuzaţii în 2011. Cei doi s-au înţeles după ce actorul i-a oferit 750.000 de dolari pentru a obţine custodia comună a fiicei lor. 

Mel Gibson este cunoscut pentru comportamentul agresiv: el a declarat, la un moment dat, că "evreii sunt responsabili pentru toate războaiele". În plus, Gibson i-a spus şi Oskanei că, dacă iese pe stradă într-o anumită ţinută, o să fie "violată de negri". 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Rosalind Ross

    Mel Gibson iubeşte ca la 20 de ani. Eroul din „Armă mortală” (1987), în vârstă de 59 de ani, are o relaţie cu o femeie mai tânără decât el cu 25 de ani, potrivit revistei „People”.

  • ionut iftimoaie ferma vdetelor

    Ionuţ Iftimoaie se simte ca peştele în apă pe platourile de filmare, căci are în palmares mai multe producţii tv şi cinematografice. Dar cea mai mare performanţă a înregistrat-o, în 2004, cu filmul “The Passion of the Christ” (Patimile lui Iisus), regizat de Mel Gibson, unde l-a dublat în unele scene, care presupuneau forţă, pe actorul Jim Cavieziel, cel care l-a întruchipat pe Iisus.

  • Fosta iubită a lui Mel Gibson susţine că deţine fotografii care dovedesc că fetiţa în vârstă de opt luni pe care o are cu actorul în vârstă de 54 de ani, a fost lovită în timpul unui acces de furie al acestuia.