Iubirea unui premier playboy! Povestea de dragoste dintre Justin Trudeau şi Sophie Gregoire

justin_trudeau_si_sophie_gregoire_4.jpg

Justin Trudeau și soția
Citeste tot despre: 

El are 48 de ani şi este cel mai chipeş prim-ministru pe care-l ştim. Ea are 44 de ani şi este cea mai invidiată soţie de politician.

Probabil că eroii poveştii noastre de iubire vor deveni, în timp, cei mai buni prieteni ai Ducilor de Sussex, după ce Harry şi Meghan au ales să părăsească palatul regal şi să se mute în Canada. Justin Trudeau a declarat deja că-i primeşte cu braţele deschise în ţara în care a fost ales în funcţia de prim-ministru încă din 2015.

 

Dar nu despre politică sau recentul război rece regal vom vorbi în acest material, ci despre cum a reuşit numita Sophie Grégoire să-l cuminţească pe acest playboy care continuă să facă ravagii printre femei, fie ele obişnuite sau celebre (a se vedea Melania Trump).

 

După cum ştim, fiul cel mare al fostului premier canadian Pierre Trudeau a mers cu succes pe urmele răposatului său tată, fiind ales în 2015 în cea mai înaltă poziţie din stat. Înainte de a deveni acest politician carismatic, Justin s-a făcut cunoscut printr-un comportament de beizadea. O să vedeţi de ce!

 

Citește continuarea aici! 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1