Îţi vine să crezi? Au peste 70 de ani

24-blob-1gettyimages-109500933.jpg

Tina Turner, 77 de ani

Sunt încă dive la peste 70 de ani! Tina Turner, Susan Sarandon, Sophia Loren şi Cher chiar nu îmbătrânesc. Deşi au deja vârsta de bunicuţe, toate se păstrează la fel de sexy ca pe vremea tinereţii.

Una dintre cele mai de succes cântăreţe, Tina Turner (77 de ani), arată încă foarte bine, deşi a suferit, nu demult, un accident vascular cerebral. Cunoscută pentru hiturile “Simply The Best” şi “What’s Love Got to Do with It”, ea şi-a găsit liniştea în Elveţia. Supranumită “regina muzicii rock’n’roll”, Tina se păstrează sexy la vârsta sa, datorită căsniciei cu un bărbat mai tânăr, Erwin Bach (61 de ani). Ei sunt căsătoriţi de 4 ani şi duc o viaţă tihnită în vila lor din Zürich. Vedeta, cu o avere de 250 milioane $, şi-a revenit după ce a suferit bătăi îngrozitoare de la primul soţ, Ike Turner, dependent de droguri. L-a părăsit în  1976, luând cu ea cei patru copii ai cuplului. Tina a vândut peste 180 de milioane de discuri în lume. Faptul că e o vedetă împlinită o ajută să-şi păstreze aspectul spectaculos. 

Zoom
Susan Sarandon, 70 de ani

 

Susan Sarandon (70 de ani) arată şi ea foarte bine pentru vârsta ei. Celebra actriţă, laureată cu premiul Oscar pentru rolul din “Culoarul morţii”, spune că pasiunea pentru sex a ajutat-o să nu îmbătrânească. A fost căsătorită cu Chris Sarandon între 1967 şi 1979. Apoi s-a iubit cu regizorul Lois Malle şi cu muzicianul David Bowie. În 1980 a avut o relaţie cu regizorul italian Franco Amurri. Din 1988 până în 2009 a fost cuplată cu actorul şi regizorul Tim Robbins. Acum e singură şi vrea să experimenteze amorul lesbian. De asemenea, Susan, care are o avere de 50 milioane $, zice că o ajută să se menţină tânără faptul că este vegetariană. E încă suplă şi bine făcută după ce a născut 3 copii. 

Zoom
Sophia Loren, 82 de ani

 

Legendara actriţă Sophia Loren arată foarte bine pentru venerabila ei vârstă de 82 de ani. Are mereu grijă de ea de când întreţine în taină o relaţie cu multimiliardarul Carlos Slim Helú (77 de ani). Rămaşi văduvi, cei doi trăiesc o emoţionantă poveste de dragoste târzie. Sophia are o avere de 75 de milioane de dolari. Ea a jucat în 100 de filme, a fost căsătorită cu producătorul Carlo Ponti între 1957-2007 şi are 2 copii. Cântăreaţa Cher (71 de ani) arată încă aşa de bine, încât îşi permite să cânte şi acum aproape goală pe scenă, cu sânii la vedere. A învins o boală misterioasă şi îşi păstrează trupul de invidiat cu împachetări cu bălegar. Cher a fost de patru ori căsătorită, cu David Geffen (1973-’75), Gene Simmons (1979-’80), Les Dudek (1980-’82) şi Rob Camilletti (1986-’89). Are 2 copii şi o avere de 320 milioane $.

Zoom
Cher, 71 de ani

 

loading...
Loading...

Citește și

  • cher tinuta billboard

    Arată de milioane și nu-i pasă de vârstă! Cher (71 de ani) a încins atmosfera, duminică seară (21 mai), la Billboard Music Awards, care a avut loc în Las Vegas. Diva a purtat două costumații ce nu au acoperit mare lucru. Piesa de rezistență a fost un outfit format din lănțișoare cu diamante, care i-au lăsat la vedere trupul.

  • susan sarandon

    Covorul roșu de la Cannes a fost scena unor apariții cu adevărat spectaculoase în seara de deschidere a celebrului festival de film. Rochii super sexy, bijuterii scumpe și siluete impecabile. Însă cele mai multe priviri și comentarii le-a atras actrița Susan Sarandon, îmbrăcată într-o rochie care i-a lăsat la vedere sânii și picioarele.

  • Linda Gray, dallas, serial, susan sarandon

    Este încă frumoasă! Septuagenara Linda Gray şi-a păstrat perfect farmecul pe care îl avea în urmă cu trei decenii. Pe atunci făcea furori în rolul lui Sue Ellen, soţia lui JR Ewing, din serialul “Dallas”.

  • Idolii noștri de prin anii ‘80-’90 (sau chiar de mai devreme) au înaintat în vârstă, însă au făcut acest lucru cât mai bine posibil. Iată dovada!