Irina Shayk a întrecut-o pe Emily Ratajkowski! A fost numită cel mai bun model pentru costume de baie

irina-shayk.jpg

Irina Shayk în costum de baie
Irina Shayk primește în jur de 60.000 de euro pentru fiecare făcută pe Instagram
Foto: Instagram

Ultimele săptămâni au fost dificile pentru Irina Shayk (33 de ani), însă pe plan profesional toate îi merg excelent! După despărțirea de tatăl fetiței ei, Bradley Cooper, superba șatenă a fost numit cel mai bun model de costume de baie. Ea a întrecut-o chiar și pe femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, Emily Ratajkowski, dar și pe top modelul Candice Swanepoel.

Irina Shayk câștigă în jur de 60.000 de euro pe o postare pe Instagram, acolo unde face reclamă costumelor de baie Louis Vuitton sau Hunza G. Ea a fost numită „regina costumelor de baie” de către celebrul brand Bluebella, care a făcut un top cu cele mai influente persoane de pe rețelele sociale, potrivit The Sun. Firmele care caută să își facă reclamă prin Irina Shayk și alte modele se uită mai ales la publicul pe care îl au vedetele. Deși multe dintre ele au milioane de fani, dacă cei mai mulți sunt bărbați, produsele nu se vor vinde. Publicul țintă al brand-urilor care își fac reclamă pe rețele sociale îl constituie femeile.

irina-shayk-2.jpg

Irina Shayk
Irina Shayk are peste 12 milioane de fani pe Instagram
Foto: Instagram

Alessandra Ambrossio, pe locul 2

alessandra-ambrosio.jpg

Alessandra Ambrosio
Alessandra Ambrosio are 10 milioane de fani pe Instagram
Foto: Instagram

 

Colega ei de la Victoria's Secret, veteranul „îngeraș” Alessandra Ambrosio (38 de ani) a ieșit pe locul al doilea. Ea are în medie 150.000 de aprecieri la fiecare postare făcută pe Instagram. Modelul și-a lansat propria linie de costume de baie, GAL Floripa, la începutul acestui an. Pe locul al treilea a ieșit Emily Ratajkowski (28 de ani), care are 23.3 milioane de fani pe Instagram. Deși are în jur de două milioane de aprecieri la fiecare postare, bruneta nu a fost considerată influentă în rândul femeilor, pentru că cei mai mulți fani pe care îi are sunt bărbați. Pe locul al patrulea a ieșit modelul plus size Ashley Graham (31 de ani), care are 8.6 milioane de urmăritori. 

 

Citește și

Ce fetiță superbă are Irina Shayk cu Bradley Cooper! Micuța seamănă perfect cu mama ei

Bradley Cooper și Irina Shayk, prima întâlnire după despărțire! Motivul emoționant

Loading...

Citește și