Între aceste scene e o diferenţă de 32 kg

15-vedzxcxzcext-5.jpg

2016 Când cântăreaţa nu are decât 52 kg ţi-e mai mare dragul să o ridici în slăvi
Citeste tot despre: 

Nu v-aţi dori să fiţi în pielea dansatorilor lui Mariah, când vine scena cu ridicatul divei! Oricât de rezistente ar fi şalele, 84 de kilograme nu pot fi săltate în aer cu una cu două. Dar diva a slăbit uimitor în ultimele 7 luni.

În 2011 Mariah Carey a născut. Pe perioada sarcinii, socrul ei, adică tatăl actorului Nick Cannon, declara că Mariah ajunsese la peste 90 de kilograme. Pofticioasă peste măsură, diva care are o avere de peste 500 milioane $, nu s-a oprit din mâncat nici după ce i-a adus pe lume pe gemenii Moroccan şi Monroe, de 5 anişori. Conform Radar Online, cel mai mare coşmar pentru dansatorii americani era să fie aleşi în trupa lui Mariah (n.r. salariile erau mai mult decât ofertante între 5.000 şi 8.000 $ pe lună, dacă mergeau cu ea în turneu). Şi asta pentru că divei îi plăcea să fie ridicată în slăvi.

În timpul unui concert din New York, din 2010, a fost nevoie de patru vânjoşi pentru a sfida legea gravitaţiei. De menţionat că atunci Mariah avea doar 84 de kilograme. Recent însă, la spectacolul de la Caesar’s Palace, din Las Vegas, dansatorii au insistat să schimbe coregrafia. Şi asta pentru că e mai uşor să o ţii pe Mariah  direct pe spate decât să o ridici cu braţele. Asta în ciuda faptului că a slăbit 32 kg. Ea îşi doreşte să fie slabă pentru rochia de mireasă (n.r. la finele verii vrea să se mărite cu miliardarul australian James Paker).

Loading...

Citește și

  • mariah carey prince

    Marele artist Prince a murit la 57 de ani, joi (21 aprilie). Vestea decesului său a întristat întreaga lume, dar cel mai important, pe colegii săi de breaslă, care l-au văzut ca pe un idol de-a lungul timpului.

  • mariah carey alison carey

    Este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume, dar se pare că faima i-a întunecat privirea. Mariah Carey (46 de ani) a uitat de unde a plecat, pentru că și-a abandonat complet familia. Sora ei, Alison (54 de ani), e pe moarte, dar vedetei nu pare să îi pese prea mult.

  • Dezvăluiri incediare! ”Mariah Carey se îngrijeşte mai mult de animalele ei decât de fraţi!” Asta spune Morgan Careydespre celebra lui soră. El o condamnă pe vedetă fiindcă o lasă să moară pe sora lor.

  • mariah carey

    În anii '90, Mariah Carey (46 de ani) era una dintre cele mai sexy cântărețe din lume, dar vremea și-a pus amprenta asupra siluetei sale, așa că de-a lungul timpului a avut mult de furcă cu greutatea. Acum arată la fel de bine ca în tinerețe, grație pierderii a 20 de kilograme, așa că nu îi este teamă să-și arate trupul cât mai sumar îmbrăcat.