Interpol revin la Summer Well. Au fost cap de afiş la prima ediţie a festivalului

interpol.jpg

Interpol
Foto: Facebook

O nouă ediţie a festivalului Summer Well se va desfăşura în perioada 12-13 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea. Pe scena festivalului ajuns la cea de-a şaptea ediţie vor urcqa trupele Interpol, Editors, The Kills, Glass Animals, Honne, Metronomy, Birdy, Nothing But Thieves, Roosevelt, Oh Wonder şi The Bloody Beetroots.

Trupa Interpol revine la Summer Well, după ce a fost cap de afiş în 2010, la prima ediţie a festivalului. De altfel, festivalul a fost numit după o melodie de-a formaţiei americane. Interpol susţine acest an un turneu prin care sărbătoresc 15 ani de la debut. 

Interpol - Summer Well 

Interpol s-a înfiinţat în anul 1997 în New York şi activează ca o trupă de indie-rock. Interpol are în palmares cinci albume de studio, peste două milioane de albume vândute şi numeroase participări la festivaluri internaţionale. Aceştia au debutat alături de trupe importante ca The Strokes sau The National şi au fost comparaţi pentru stilul abordat cu trupe de post-punk ca Joy Division sau The Chameleons. Ultimul album lansat de trupă în 2014 poartă numele de „El Pintor“ şi este unul dintre cele mai bune produse muzicale ale formaţiei.

Biletele pentru festivalul Summer Well sunt disponibile pe easytickets.ro şi costă 315 lei. Cei care vin din afara Capitalei pot sta cu cortul pe domeniul Ştirbey.

Domeniul se află la 15 km de Bucureşti şi are o suprafaţă de peste 25 de hectar. Pentru cei care doresc să vină cu maşina, organizatorii pun la dispoziţie 350 de locuri de parcare, iar accesul se face prin Chitila, Mogoşoaia şi Corbeanca. Festivalul mai asigură şi transport în comun: un autobuz special va pleca din Piaţa Victoriei, din 30 în 30 de minute, de la ora 14.30. Ultimul autobuz dinspre Domeniul Ştirbey înspre Bucureşti pleacă la ora 4 dimineaţa. 

Summer Well a fost nominalizat, la finalul anului 2016 la categoria ”Best Medium-Sized Festival” a European Festival Awards. La această categorie sunt nominalizate festivalurile la care participă între 10.000 şi 39.999 de spectatori.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1