Întâlnire de gradul 0: Gwyneth Paltrow a dat nas în nas cu cea care i l-a luat pe fostul soţ

spl1637291_001.jpg

gwyneth paltrow, divort, casnicie
Gwyneth Paltrow, 45 de ani, a avut o surpriză neplăcută la petrecerea din Malibu
foto Guliver / Splashnews

Multe şi nebănuite sunt căile Domnului, zice o vorbă din bătrâni. Sâmbătă, Ellen DeGeneres a împlinit 60 de ani şi a dat o mare petrecere în Malibu. De pe lista invitaţilor, nu puteau lipsi prietenii de suflet ai vedetei de televiziune. Aşa că inevitabilul s-a produs: Gwyneth Paltrow s-a întâlnit cu Dakota Johnson, actuala iubită a lui Chris Martin, fostul ei soţ. Cum a reacţionat actriţa...? Evident, prestaţia a fost de Oscar.

Nu degeaba Gwyneth (45 de ani) a luat un premiu Oscar, în 1999, pentru rolul din „Shakespeare in Love”. Sâmbătă, actriţa care s-a despărţit în 2014 de Chris Martin, solistul de la Coldplay, după 10 ani de căsnicie a fost la petrecerea organizată de Ellen DeGeneres, în Malibu, cu prilejul împlinirii vârstei de 60 de ani.

chris martin, coldplayZoom
Chris Martin, 40 de ani, a fost la rândul lui surprins de întâlnirea cu fosta soţie
foto Guliver / Splashnews

Gwyneth a venit însoţită de actualul logodnic Brad Falchuk, cel care îi va deveni soţ în cursul acestui an.

gwyneth Paltrow, falchukZoom
Gwyneth şi Falchuk sunt cuplaţi de aproape trei ani
foto Instagram

Chris Martin (40 de ani) a venit la rându-i însoţit de Dakota Johnson (28 de ani), fiica lui Melanie Griffith şi a lui Don Johnson. Evident, întâlnirea a fost una aparent politicoasă, ambele cupluri jucând un teatru admirabil de ochii lumii. Aceasta a fost prima întâlnire în public a celor doi foşti soţi, însoţiţi de actualii parteneri, de la despărţirea lor oficială. Însă „cuceritorul” Chris avea să mai aibă o surpriză la aceeaşi petrecere. A dat nas în nas cu fosta lui iubită, Jennifer Lawrence, care i-a fost iubită în 2015.

dakota johnson, fifty shades of greyZoom
Dakota a avenit la petrecere împreună cu solistul de la Coldplay
foto Guliver / Splashnews

Şi pentru a nu o pune pe Dakota într-o postură bizară, susţine revista People, Chris a preferat să stea de vorbă, la masă, cu Jennifer Lopez, Oprah Winfrey şi Reese Witherspoon. Înainte să intre în restaurant, Martin a avut baftă că a fost avertizat de prezenţa lui Gwyneth la petrecere de Drew Barrymore. „Au pozat în postura de cei mai buni prieteni. Este clar că a fost o despărţire amiabilă, chiar dacă unii spun că Gwyneth nu l-a iertat că a înşelat-o”, a declarat o sursă pentru People. Gwyneth Paltrow şi Falchuk au o relaţie amoroasă de aproape trei ani şi s-au hotărât recent să se căsătorească. Din căsnicia cu Martin, Gwyneth are doi copii, pe Apple, de 13 şi ani şi pe Moses, de 11 ani.

loading...
Loading...

Citește și