«Insula noastră are nevoie de ajutor!» J Lo a donat 1 milion $ pentru victimele uraganului Maria

hepta_3116535.jpg

jennifer lopez campanie fonduri
Cântăreaţa Jennifer Lopez a donat 1 milion de dolari pentru victimele uraganului Maria
foto: Hepta

Jennifer Lopez (48 de ani) a donat un milion de dolari pentru reconstrucţia insulei Puerto Rico, devastată de uraganul Maria. Anunţul a venit în timpul lansării unei campanii în acest scop în weekend, la New York.

Cântăreaţa, de origine portoricană, a declarat că donaţia a fost făcută pentru mai multe organizaţii de caritate şi că va colabora cu alte vedete din America Latina pentru a ajuta această insulă.

646x404.jpg

frida caine erou mexic
Frida face parte din unitatea canină a marinei mexicane “SEMAR”
Foto: Twitter

Jennifer Lopez, care l-a însoţit pe guvernatorul oraşului New York în lansarea unei campanii de strângere de fonduri, şi-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că nu şi-a putut contacta rudele din insulă unde sistemele de comunicaţie sunt la pământ.

jennifer lopez campanie fonduriZoom
J Lo a mers la lansarea unei campanii de strângere de fonduri pentru victimele uraganului Maria
foto: Hepta

"Acest uragan este cel mai puternic care a trecut prin Puerto Rico în aproape 90 de ani, iar pagubele sunt cumplite. S-au pierdut vieţi, nu există curent în insulă", a declarat în limba spaniolă cântăreaţa.

 

”Azi, Puerto Rico are nevoie de ajutorul nostru. Alex Rodriguez (n. red iubitul artistei) şi cu mine, amândoi newyorkezi, ne folosim de toate resursele şi relaţiile pe care le avem în entertainment, sport şi afaceri pentru a sprijini Puerto Rico şi zona Caraibilor. Împreună putem ajuta la reconstruirea insulei”, a conchis artista potrivit Daily Mail.

J Lo a înregistrat şi un filmuleţ şi pe Instagram, unde îi roagă pe fani să contribuie la ajutorarea victimelor şi a celor care au rămas fără case.

Bilanţul tragediei: 35 morţi

Statul Puerto Rico se confruntă cu o criză fără precedent, după ce, în urma uraganului, alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă în totalitate. În plus, liniile de telefonie au fost afectate. Bilanţul celui de al doilea uragan de mare putere care a lovit Caraibele, Maria, este de 35 de morţi: 14 în insula Dominicană, trei în Haiti, doi în Guadalupe, unul în Insulele Virgine şi 15 în Puerto Rico, potrivit news.ro.

 

 

 

 

loading...

Citește și

  • Jennifer ştie că a fi în formă în meseria pe care o are este foarte important. În consecinţă, este conştientă că exerciţiile la sală sunt necesare, însă rolul de mămică nu prea îi permite acest lucru, scrie Showbizspy.

  • Elena Cârstea se teme pentru viaţa ei şi a familiei, mai ales a fiicei sale mai mari, Sanda, care face parte din garda naţională a SUA. Curajoasa tânără s-a alăturat colegilor ei, pentru a interveni în cazuri de urgenţă şi a salva persoanele aflate în situaţii critice. America aşteaptă să fie lovită de una dintre cele mai mari furtuni din istorie.

  • Uraganul Irma a măturat Puerto Rico și insulele Barbuda și St. Marten cu o viteză de peste 200 de kilometri pe oră. Aproape 95% din casele de pe insulele caraibiene au fost distruse. Cel puțin șapte oameni și-au pierdut viața. 50.000 de oameni au rămas fără apă în Puerto Rico iar uraganul urmează să lovească Republica Dominicană, Haiti, Cuba și, apoi, nordul Floridei. Oamenii sunt obligați să-și evacueze casele din Florida Keys și Miami.