Înmormântarea fiicei lui Whitney Houston: au jelit-o şi apoi au petrecut

15dfrew.jpg

Whitney Houston si Bobbi Kristina  Brown
Whitney Houston si Bobbi Kristina Brown

Funeralii cu scandal! De asta a avut parte Bobbi Kristina Brown, fata lui Whitney Houston, care s-a stins din viaţă duminică, 26 iulie, la numai 22 de ani. După ce au jelit-o în biserică, rudele au petrecut.

Familia lui Bobbi Kristina a dat o petrecere în cinstea decedatei, aşa cum ea nu a avut niciodată. Ideea i-a venit mătuşei sale, Pat Houston, soţia fratelui lui Whitney, Garry. Distracţia s-a petrecut după ce rudele şi prietenii  şi-au luat adio sâmbătă de la fiica celebrei cântăreţe care a decedat după 6 luni de comă. Ceremonia funerară a avut loc la biserica metodistă St. James din Alpharetta, o suburbie a oraşului american Atlanta.

Zeci de curioşi au asistat din spatele baricadelor montate de poliţie la sosirea coşciugului în care se afla Bobbi Kristina înainte de ora 11.00. La funeralii au participat mama lui Whitney, bunica defunctei, Cissy Houston (81 de ani), dar şi tată său, rapperul Bobby Brown, (46 de ani) cu soţia sa, Alicia, căreia i s-a făcut rău şi a fost internată în spital după slujba de înmormântare.

În timpul ceremoniei funerare a izbucnit un mare scandal între mătuşile lui Bobbi Kristina dinspre mamă şi dinspre tată. “Whitney se răsuceşte în mormânt!”, i-a strigat Leolah Brown, sora lui Bobby Brown, lui Pat Houston. Leolah a fost foarte supărată că Pat a organizat petrecerea după ceremonia de înmormântare şi pentru că ar fi adunat bani de la fani în numele decedatei. Familia Brown şi familia Houston se mai bat şi pentru moştenirea de 20 de milioane de dolari rămasă de la Whitney Houston pentru fiica sa. Bobbi Kristina va fi înhumată astăzi alături de celebra ei mamă.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1