Infideli notorii, dar au primit încrederea altor femei. Ei și-au înșelat partenerele

gettyimages-496934248.jpg

Vedete masculine care au înșelat
foto: Getty

Se pare că infielitatea a devenit un tren în rândul vedetelor de la Hollywood. Unele dintre cele mai celebre cupluri sunt rezultatul aventurilor care au fost târâte prin tabloide la nesfârșit.

Chiar dacă au primit eticheta de ”infideli notorii”, li s-au mai dat o șansă și au primit încrederea altor femei. Nu fiecare relație din showbizul internațional este exact cum o vedem pe marile ecrane, unele dintre ele sunt rezultatul infidelităților și al aventurilor.

Brad Pitt

gettyimages-50833269.jpg

brad
Brad Pitt și Jennifer Aniston au fost protagoniștii unui scandal uriaș, după ce acesta a înșelat-o cu Angelina Jolie
foto: Getty

 

Relația dintre Jennifer Aniston și Brad Pitt s-a transformat într-un scandal uriaș, poate cel mai mare al mileniului, după ce Brad s-a cuplat cu Angelina Jolie în timpul filmărilor pentru ”Mr. și Mrs. Smith”, în 2004. Chiar și după ce Brad a divorțat de Jennifr, el și Angelina și-au ferit relația de ochii curioșilor și au așteptat până în 2014 să se căsătorească.

Ashton Kutcher

gettyimages-108838816.jpg

Relația dintre Ashton Kutcher și Demi Moore a luat sfârșit în urma infidelității acestuia
foto: Getty

 

Relația dintre Ashton Kutcher și Demi Moore a luat sfârșit, conform tabloidelor, din cauza infidelității lui. Ambele vedete au reușit să treacă peste, astfel încât, la 2 ani după despărțire, Kutcher s-a cuplat cu superba actriță Mila Kunis, în timp ce noul partner al lui Demi era Aussie Will.

Blake Shelton

gettyimages-458472986.jpg

Căsnicia dintre Blake Shelton și Miranda Lambert nu a durat mai mult de trei ani
foto: Getty

 

Într-un interviu pentru revista Dateline, cântăreața Miranda Lambert a recunoscut că știa de faptul că Blake Shelton era căsătorit cu Kaynette Williams când s-au cunoscut prima dată la "CMT's 100 Greatest Duets Concert", in 2005, dar asta nu a împiedicat-o să se îndrăgostească. Cei doi s-au căsătorit pe 14 mai 2011, pentru ca mai apoi să divorțeze în iulie 2015.

Eddie Cibrian 

gettyimages-481296438.jpg

Eddie Cibrian și LeAnn Rimes au o căsnicie fericită, de mai bine de sase ani.
foto: Getty

 

Eddie Cibrian și LeAnn Rimes și-au început relația în timpul filmărilor pentru serialul "Northern Lights", doar că amândoi erau căsătoriți în acea perioadă. Mariajele lor au luat sfârșit în același an, după ce aventura lor secretă a fost expus în tabloide. Aparent, relația lor merge de minune, fiind căsătoriți de mai bine de șase ani.

 

 

Loading...

Citește și

  • Se laudă cu relațiile amoroase de durată, însă celebritățile nu refuză nici distracții de scurtă durată atunci când simt o atracție nebună față de alte persoane. Iată cine cu cine s-a cuplat în showbiz-ul american timp de numai… câteva ore!

  • reese

    În diferite țări ale lumii, data de 10 aprilie este marcată ca o zi de sărbătoare, dedicată fraților și surorilor. În SUA această sărbătoare este numită ”Ziua Națională a Fraților și Surorilor” (National Sublings Day) și este menită să continue tradiția de celebrare a legăturilor de familie și de rudenie și să consolideze relațiile dintre persoanele apropiate, așa cum sunt relațiile dintre frați și surori.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1