A început să le vorbească tuturor urât! Zayn, părăsit de compania de promovare

zayn.jpg

Zayn, violent verbal cu angajații săi
Foto: Arhivă personală

Cântărețul Zayn a rămas fără manager și este de acum pe cont propriu. Echipa companiei de promovare a artistului a luat această decizie după ce toți angajații s-au plâns de comportamentul agresiv pe care acesta îl adopta în relația cu ei.

Imaginea de „băiat rău” poate că prinde la fani, însă persoanele care se confruntau zi de zi cu personalitatea violentă a artistului și-au atins limita și au decis să meargă mai departe, renunțând la contractul pe care îl aveau cu acesta. Se vehiculează că starea lui Zayn a devenit mult mai iritată după ce cântărețul s-a despărțit recent de iubita sa, modelul Gigi Hadid.

O sursă a explicat pentru The Sun, că artistul se adresa într-un mod neadecvat anjagaților firmei de promovare a imaginii, aducându-le adesea acestora injurii și folosind un ton ridicat. Co-fondatoarea firmei „First Acces Entertainment”, Sarah Stennett, cu care Zayn a început colaborarea încă de pe vremea când se afla în formația de băieți „One Direction”, a încheiat săptămâna trecută parteneriatul cu celebrul artist, pe fondul acestor probleme comportamentale, de care s-au plâns mulți angajați de-a lungul timpului.

Zoom
Zayn împreună cu Sarah Stennett, co-fondatoarea firmei de promovare a imaginii
Foto: Getty

Unul dintre aceștia a declarat că Sarah nu-și dorea să termine contractul pe care îl aveau de atât de mult timp, însă a fost nevoită să facă acest lucru, mai ales când a realizat că starea mereu violentă a artistului nu se îmbunătățește. „Sarah s-a chinuit să facă acest perteneriat să meargă de-a lungul celor doi ani de colaborare, însă pe Zayn îl ia adesea gura pe dinainte și aduce mereu insulte personalului”, a susținut una dintre surse.

Zayn și-a anulat turul de debut al noului său album „Mind of Mine”, din cauza problemelor de anxietate cu care se confruntă, însă se află momentan în repetiții pentru viitoarele concerte, în care dorește totuși să își promoveze melodiile de pe noul album, care va ieși pe piață în luna iunie.

 

loading...
Loading...

Citește și