Începe cearta pe custodia gemenilor! Marc Anthony a avertizat-o pe J.Lo să nu îi permită noului iubit să se apropie de copii

Citeste tot despre: 

Îndrăgostită până peste cap, Jennifer Lopez a ieşit săptămâna aceasta la plajă cu gemenii şi Casper Smart. Ea a încălcat astfel înţelegerea avută cu fostul ei soţ Marc Anthony, cu privire la contactele dintre copii şi noul iubit. Asta va declanşa războiul.

Nimic nu îl doare mai tare pe posesivul cântăreţ portorican în vârstă de 43 de ani decât să îşi vadă copiii în braţele altui bărbat.

El a avertizat-o pe J.Lo în urmă cu o lună cu privire la acest aspect. Şi lucrurile păreau să intre în normal până săptămâna trecută când Jennifer a ieşit la plajă în Miami cu Max şi Emme, de trei anişori.

Evident atât ea cât şi dansatorul Casper Smart, de 24 de ani, au pozat în familia perfectă.

Mai mult decât atât, Casper şi-a intrat în rolul de dădacă (n.r. doar e plătit cu 10.000 $ pe lună) şi s-a zbenguit pe plajă cu micuţii.

La doar câteva zile după ce s-au dat în spectacol spre deliciul paparazzilor, Casper le-a declarat prietenilor că „se gândeşte serios să se căsătorească.

Vrea să aibă copii cu J.Lo şi să trăiască toată viaţa alături de ea", informează OMG.

Jennifer nu i-a dat un răspuns cererii în căsătorie pentru că vrea să încheie divorţul cu Marc.

Însă Marc Anthony tocmai pregăteşte o surpriză: vrea custodia micuţilor.

Divorţ după 7 ani de mariaj

Jennifer Lopez, de 42 de ani, s-a căsătorit la doar câteva luni de la despărţirea de actorul Ben Affleck.

Mariajul cu Marc Anthony a fost văzut de presa americană ca o reglare de conturi a divei care a vrut să îl facă să sufere pe Ben.

După doar şapte ani, cei doi şi-au anunţat divorţul, J.Lo spunând că nu mai suportă posesivitatea soţului ei.

Ei au doi copii împreună, gemenii Max şi Emme de trei ani.Loading...