Imagini şocante cu Bobbi Kristina pe patul de moarte, făcute publice

bobbi_kristina_whitney_houston.jpg

bobbi kristina whitney houston
Bobbi Kristina Brown (22 de ani) și mama ei, Whitney Houston
foto: Wikipedia

Fiica lui Whitney Houston, Bobbi Kristina (22 de ani), care a fost găsită inconștientă în cadă la sfârșitul lunii ianuarie a acestui an, a fost recent mutată la un spital pentru bolnavi în fază terminală. Aceasta a fost fotografiată pe patul de moarte, iar poza a fost făcută publică.

Membrii familiei s-au aflat în permanență la căpătâiul fetei de când aceasta a fost internată în spital. Cu toate acestea, o fotografie care o înfățișează pe Bobbi Kristina pe patul de moarte a fost făcută publică când un membru al familiei ei a încercat să o vândă marilor publicații, potrivit mirror.co.uk.

În fotografie, Bobbi Kristina apare pe patul de spital alături de o altă persoană aplecată peste trupul ei, invadându-i intimitate. Cealaltă persoană din poză se presupune a fi un alt membru al familiei ei.

Deocamdată, nu se știe care dintre cei care au stat cu ea este vinovat pentru poza respectivă, dar atât tatăl ei, cât și alți câțiva membri apropiați ai familiei au fost în permanență prezenți la spitalul la care este internată tânăra.

Bobbi Kristina, pe urmele tragice ale mamei ei

Bobbi Kristina se află într-o comă indusă după ce a fost găsită înecată în cadă, în apă fierbinte cu o adâncime de numai 30 de centimetri. După cinci luni în care medicii s-au străduit să o readucă pe aceasta la starea de conștiență, Kristina a fost transferată la un spital de bolnavi aflați în fază terminală, semn că tânăra nu ar mai avea șanse mari de recuperare. Whitney Houston, mama ei, a murit în urma unei situații similare. Aceasta a fost găsită decedată într-o cadă din hotelul Beverly Hilton din Los Angeles, cu câteva ore înainte de o petrecere organizată cu ocazia premiilor „Grammy”, la care aceasta urma să participe.

Loading...

Citește și