Imagini inedite! Cum arătau cele mai celebre staruri în tinerețe

madonna.jpg

madonna
Madonna (57 de ani)
foto: Getty

Madonna (57 de ani), Tina Turner (75 de ani) și chiar Al Pacino (75 de ani), cu toții parcă au sfidat trecerea anilor. În cele mai recente imagini cu ei, par a fi neschimbați, iar ridurile specifice vârstei le-au ocolit cu desăvârșire chipurile.

Cu toate acestea, timpul nu a fost milos nici chiar cu unele dintre cele mai faimoase celebrități internaționale. Iar dovadă stau fotografiile din tinerețea lor. Iată cum arătau Al Pacino, Madonna, Barbara Streisand (73 de ani), Robert De Niro (72 de ani) și Tina Turner la începuturile carierei lor.

Iată cât de mult s-au schimbat

 • Al Pacino actor tanar batran
  Al Pacino tânar si bătrân
  foto ap
 • madonna cantareata tanara batrana vedete
  Madonna tânară si bătrână
  foto guliver/gettyimages
 • barbara steisand actrita tanara batrana
  Barbara Streisand în tinereţe şi acum
  foto ap
 • robert de niro tanar batran
  Robert De Niro în tinereţe şi acum
  foto ap/guliver/gettyImages
 • tina turner actrita tanara batrana
  Tina Turener în tinereţe şi acum
  foto ap/guliver/gettyImages
 • Maximize

1/5

Alăturarea celor două ipostaze scoate în evidență diferențele care au intervenit de-a lungul anilor. Deși trăsăturile și structura osoasă a feței a rămas la fel, nici chiar operațiile estetice nu au reușit să șteargă urmele lăsatede timp pe chipurile vedetelor. 

Loading...
 
 

Citește și

 • madonna

  Fanii o iubesc pe celebra artistă, care reușește să facă un show incendiar de fiecare dată când urcă pe scenă. Cu toate acestea, admiratorii Madonnei (57 de ani) nu realizează că vedeta le face zile grele angajaților ei, pe care îi pedepește aspru atunci când greșesc.

 • delia matache oana gina

  Se apropie sezonul petrecerilor de balul bobocilor, iar elevii şi studenţii vor pe scenă cei mai tari artişti. În funcţie de bugetul pe care îl au însă liceele şi facultăţile încep să taie de pe listă solişti cu pretenţii şi să se orienteze asupra celor pentru care onorariul nu depăşeşte o mie de euro. Printre cel mai bine cotaţi artişti se numără Delia, Connect-R, Smiley, Andreea Bălan, dar vin puternic din urmă şi nume noi industria muzicală cum sunt Cortes sau Alina Eremia.

 • maternitate de stat

  E la modă printre vedete să nască în clinici particulare. Andra, Raluca lui Pepe, Oana Roman sunt doar câteva dintre vedetele care au născut recent în maternități de lux. Totuși, avem și exemple de vedete care au născut în spitale de stat. Chiar unele nume grele din showbiz.

 • vedete din romania care au suferit de depresie andreea marin

  Depresia nu ţine cont de statutul social. Multe personaje mondene au căzut în ghearele acestei boli şi au luptat din răsputeri pentru a se pune pe picioare. Click! îţi spune care sunt acele vedete din România care au suferit de depresie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1