Imagini delicioase! Bebeluşul ăsta nu a fost «fermecat» de Justin Trudeau

daaa.jpg

justin trudeau canada premier
Poza cu Justin Trudeau şi fetiţa s-a viralizat rapid
foto: Hepta

Este unul dintre cei mai carismatici şi iubiţi politicieni din întreaga lume şi totodată un tătic model. Apariţia lui aduce zâmbete pe chipul celor mai influente femei din lume, iar oamenii se înghesuie să facă un selfie cu el. Vorbim despre simpaticul premier al Canadei, Justin Trudeau.

Ivanka Trump, Kate Middleton, Angela Merkel sau actriţa Emma Watson au fost „vrăjite” pe rând de frumuşelul Trudeau, iar fotografiile de la întâlnirile lor s-au viralizat rapid.

hepta_3031565.jpg

justin trudeau premier canada fiica
Justin Trudeau şi fiica lui, Ela Rose
foto: Hepta

Zilele acestea, Trudeau se află în Manila, capitala Filipinelor, cu ocazia deschiderii summitului Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN).

Câteva fotografii din vizita lui Trudeau au făcut deliciul internauţilor. Premierul a vizitat un restaurant de tip fast-food, acolo unde a interacţionat cu angajaţii, a mâncat, a glumit şi a făcut mai multe poze.

justin trudeau canada premierZoom
Premierul Canadei a făcut selfie cu angajaţii din fast-food
foto: Hepta

 

În aceeaşi zi, Trudeau a mers la o organizaţie de susţinere a femeilor, acolo unde a făcut cunoştinţă cu mai multe mămici şi bebeluşii lor.

La un moment dat, premierul Canadei a luat o fetiţă de câteva luni în braţe, iar imaginile imortalizate de fotografi sunt savuroase. Micuţa părea mai degrabă speriată şi deşi Trudeau a încercat s-o înveselească, fetiţa părea neinteresată şi părea că îşi doreşte doar să ajungă mai repede în braţele mamei.

justin trudeau canada premierZoom
Trudeau n-a reuşit să-i capteze atenţia fetiţei
foto: Hepta

 

 

loading...

Citește și