Imaginea cu care Madonna şi-a emoţionat fanii! Unde a mers cu fiul ei

madonna-centru-de-pediatrie.jpg

madonna pediatrie centru copii
În 2017, Madonna a mers la inaugurarea centrului de pediatrie alături de cei patru copii adoptaţi
foto: Instagram

Se pot spune multe lucruri despre prestaţiile ei muzicale, despre trecutul amoros, însă nimeni nu poate contesta faptul că Madonna (59 de ani) are un suflet mărinimos şi este o mamă minunată. Cea supranumită “Regina Muzicii Pop” are doi copii naturali şi patru adoptaţi de pe continentul african.

Pe Madonna o leagă multe lucruri de Africa, mai ales că artista pop a adoptat patru copii din Malawi. Anul trecut, vedeta a inaugurat un centru pediatric în Blantyre, în sudul Africii. Anul acesta, Madonna a mers iar în Africa pentru a sărbători un an de la construirea centrului pediatric „Mercy James Pediatric Hospital“, care a fost denumit după unul dintre copiii adoptaţi ai vedetei, Mercy James.

24-star-foto1-135-210-spl1589411_006.jpg


Madonna. Vârstă: 59 de ani Debut: 1977 Rezidenţă: Lisabona, Portugalia Avere: 800 milioane $
Foto: Guliver/Splashnews

 

Artista a profitat de moment şi a făcut o vizită specială. Ea a mers împreună cu fiul ei, David Banda, la orfelinatul din care l-a adoptat pe băiat în urmă cu 12 ani. Cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie emoţionantă în care se îmbrăţişează cu David (12 ani) lângă un pătuţ, în orfelinat.

madonna-david-malawi.jpg

madonna si fiul david la orfelinat malawi
Madonna şi David au vizitat orfelinatul din care a fost adoptat puştiul
foto: Instagram

 

“Pătuţul în care ne-am cunoscut!”, a scris Madonna pe contul de socializare. David Banda este primul copil înfiat al artistei. Băiatul a fost adoptat în 2006, de la orfelinatul Lilongwe din Malawi. Trei ani mai târziu, Madonna l-a adoptat pe Mercy James, iar anul trecut le-a luat acasă pe gemenele Esther şi Stella.

Madonna a mai adoptat două gemene în 2017

madonna-gemene.jpg

madonna gemene adoptate africa
Madonna este topită după gemenele sale
foto: Instagram

 

Anul trecut, Madonna a adoptat două fetiţe de la un orfelinat din Malawi. De atunci, Esther şi Stella, care sunt surori gemene, duc o viaţă ca-n poveşti. Mama gemenelor a murit la scurt timp după naştere, iar tatăl fetiţelor s-a recăsătorit. În acest fel, Esther şi Stella au rămas iniţial în grija bunicilor lor, care au fost copleşiţi de faptul că au fost nevoiţi să le crească, alături de ceilalţi fraţi ai surorilor.

Loading...

Citește și