Imaginea compromițătoare pe care Nicole Kidman o vrea ștearsă: «Este devastată și rușinată!»

nicole_kidman.png

nicole kidman
Nicole Kidman
foto: arhiva personală

Nicole Kidman este una dintre aparițiile mai rezervate de pe covorul roșu. De fiecare dată uimește printr-o eleganță lipsită de vulgaritate, păstrând o notă decentă în toate ținutele ei.

Fiind o fire conservatoare, Nicole a fost „mortificată” să vadă că o fotografie compromițătoare cu ea a ajuns în atenția publică.

Este vorba despre imaginea folosită pentru coperta revistei LOVE. Nicole Kidman apare într-un costum de baie roșu, întreg, purtând o pălărie de cowboy. Un detaliu, însă, strică fotografia, în opinia vedetei. Aceasta a fost de-a dreptul „rușinată” de faptul că îi ies foarte tare în evidență sânii, mai exact sfârcurile.

nicole_kidman_love.jpg

nicole kidman
Nicole Kidman a pozat provocator pentru revista LOVE
foto: LOVE Magazine

 

„Nicole a fost devastată când a văzut pozele, și destul de rușinată. Este destul de conservativă în sinea ei... și pur și simplu nu a crezut că pozele vor fi atât de riscante pe cât s-au dovedit a fi”, a declarat o sursă din apropierea actriței, potrivit dailymail.co.uk. S-ar părea că Nicole a declarat că este nepotrivit pentru o mamă de 50 de ani să pozeze într-o ținută atât de revelatoare.

„M-am gândit la ședința aceasta foto după aceea. Era ceva de genul «Ce fac? Mi-am pierdut mințile! Cum sunt pozele? Arată nebunește?»”, a relatat actrița.

Loading...

Citește și