Iluzie optică sau o cântăreață chiar a venit doar în lenjerie intimă la Grammy 2017?

rochie.jpg

Charli XCX
Charli XCX a purtat o rochie Moschino la Grammy 2017
foto: Hepta

Gala Premiilor Grammy 2017 a fost, dincolo de spectacolul muzical, și scena celor mai sexy ținute ale începutului de an. Rochii decoltate până la limita nudității, accesorii desprinse parcă din filmele pentru adulți, fuste de regină.

De parte,  cea mai surprinzătoare apariție a serii a fost cea a cântăreței britanice Charlotte Emma Aitchison, cunoscută mai degrabă cu numele de scenă, Charli XCX.

Solista de 24 de ani a purtat la petrecerea care a urmat galei de acordare a premiilor Grammy o rochie din cea mai recentă colecție Moschino, o creație cu un mesaj ironic la adresa culturii rețelelor de socializare.

hepta_2774569.jpg

Charli XCX
Charli XCX a purtat o rochie Moschino la Grammy 2017
foto: Hepta

 

Rochia-furou are imprimată o siluetă care creează iluzia că persoana care o poartă este îmbrăcată doar în lenjerie intimă. O reinterpretare în cheie modernă a celebrului ”împăratul e gol” din povestea lui Andersen.

Loading...

Citește și

 • adele

  Adele a obținut, duminică (12 februarie), patru premii Grammy. Cântăreața britanică a câștigat premiul pentru înregistrarea anului cu piesa „Hello”, care a primit și distincția de cea mai bună melodie a anului, dar și premiile de Albumul anului și Cel mai bun album pop, pentru „25”.

 • adele

  Momentul serii de la premiile Grammy 2017 a fost când Adele, câștigătoarea trofeului pentru cel mai bun album, a vorbit pe scenă despre rivala sa, declarând, cu lacrimi în ochi, că premiul cu pricina l-ar fi meritat, de fapt, Beyoncé. Din sală, artista americană, însărcinată cu gemeni, a început și ea să plângă.

 • jennifer lopez

  Jennifer Lopez a riscat puțin cu rochia aleasă pentru Grammy 2017, dar a ajuns pe lista scurtă a celor mai bie îmbrăcate vedete de la gala care a avut loc duminică, 12 februarie, la Los Angeles. A fost însă un moment în care totul s-ar fi putut transforma într-un dezastru.

 • lady gaga grammy

  După spectacolul impresionant din pauza Super Bowl, Lady Gaga a furat prim-planul la gala Premiilor Grammy, de duminică, 12 februarie. Artista a purtat un top din piele care i-a lăsat sânii pe jumătate afară.