Îl recunoașteți? Pletosul acesta născut în Kingston, Canada, e în prezent unul dintre cei mai mari artiști ai lumii

bryan_adams_la_16_ani.jpg

Adolescentul de 15 ani, rebel, cu plete avea să devină star mondial
Adolescentul de 15 ani, rebel, cu plete avea să devină star mondial
foto: Instagram

Arată de nerecunoscut! Pletosul acesta născut în Kingston, Canada, avea să devină unul dintre cei mai mari artiști ai lumii. La 15 ani, însă artistul care are în prezent o avere de 65 de milioane de dolari, era un adolescent cuminte, care sfida regulile societății doar cu frizura dezlânată.

”Unde sunt zăpezile de altă dată?” (Francois Villon). Cam așa s-ar putea interpreta noslagia din spatele ultimei postări de pe contul de instagram al lui Bryan Adams, în vârstă de 60 de ani. Artistul a postat o fotografie cu el în tinerețe pe contul lui de Instagram. La 5 noiembrie, el împlinește 61 de ani. Adams și-a exprimat regretul că nu a mai putut pleca în turneu mondial în 2020 din cauza pandemiei și trage nădejde că anul viitor artiștii vor putea reveni pe scenă în fața unui public numeros.

Iată câteva lucruri mai puțin cunoscute despre Bryan Adams

Din 2009, Bryan Adams este cuplat cu fosta lui asistentă personală Alicia Grimaldi și are doi copii, pe Mirabella, de 9 ani și pe Lula Rosylea de 7 anișori. Bryan are o avere estimată la 65 de milioane de dolari strânsă în cei peste 30 de ani de carieră. Printre piesele care l-au consacrat menționăm ”Please forgive me” - 1993, ”I do it for you” - 1991 și ”Heaven” - 1984. Bryan a vândut peste 100 de milioane de copii la nivel mondial.

bryan_adams_acum.jpg

Bryan Adams împlinește 61 de ani în noiembrie și spune că se simte la fel de tânăr ca la 15-20 de ani
Bryan Adams împlinește 61 de ani în noiembrie și spune că se simte la fel de tânăr ca la 15-20 de ani
foto: Instagram

Citește și:

Bryan Adams și-a dezvăluit secretul tinereții: ”Am 60 de ani și nici un fir alb”

Concert Bryan Adams pe stadionul din Cluj. Cu ce ocazie vine artistul în România

Bryan Adams s-a dedicat campaniilor umanitare din 2010

A debutat pe continentul nord-american cu albumul ”Cuts like a knife” la începutul anilor 1980 și în 1984 devina star mondial cu albumul ”Reckless”. Adams e cel mai bine vândut artist canadian care cântă rock. Are o stea pe Hollywood Walk of Fame din martie 2011 și din 2010 s-a dedicat în totalitate campaniilor caritabile de salvare a copiilor din țările sărace.

Loading...

Citește și

  • Cântăreţul Bryan Adams a devenit pentru prima oară tată, la vârsta de 51 de ani, după ce asistenta lui personală, Alicia Grimaldi, a născut o fetiţă, la sfârşitul lunii aprilie, a confirmat agentul de presă al muzicianului canadian pentru revista People.

  • pink sani goi topless

    Controversata cântăreață Pink (36 de ani) a pozat topless pentru Bryan Adams (55 de ani). Imaginile realizate în 2006 au fost făcute publice de-abia acum, iar fanii din lumea întreagă sunt extaziați să o vadă pe artistă goală.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1