Imagini „picante” cu sora lui Kim Kardashian și iubitul său în pat

kylie.jpg

kylie jenner
Kylie Jenner, filmată în ipostaze provocatoare alături de iubitul său
Foto: Daily Star

Materialul video în care apare Kylie Jenner (19 ani) este de pe vreme când vedeta era încă blondă, dar se pare că a trecut neobservat de admiratorii ei. În imaginile :picante”, Kylie stă în pat alături de iubitul ei, Tyga, în ipostaze sexy, purtând o ținută sumară, foarte provocatoare.

Sora cea mică a lui Kim Kardashian a fost filmată stând lungită pe pieptul lui Tyga, privindu-l seducător, având doar lenjerie intimă și o haină din blană, după cum relatează Daily Star. Vedeta de televiziune și iubitul său au apărut în acest material video cu ocazia filmării unei reclame. Deși imaginile sunt mult mai „cuminți” decât cele ale lui Kim, Kylie radiază totuși de senzualitate.

Acesta nu este nici pe departe primul moment când apare aproape dezbrăcată pe Internet. Recent, Kylie a publicat pe rețelele de socializare mai multe fotografii în care apare în ipostaze seducătoare la o piscină dintr-un hotel de lux.

Loading...

Citește și

  • kylie jenner

    Kylie Jenner a demonstrat în repetate rânduri că este îndrăzneață. Selfie-urile în lenjerie intimă, cu fundul la vedere sau cu sânii pe afară nu mai sunt nimic nou pentru ea, ca și schimbările de look la ordinea zilei

  • kylie jenner

    Kylie Jenner are doar 19 ani, dar a crescut în lumea showbiz-ului. A devenit un model pentru multe adolescente, dar la fel de multe persoane o critică pentru orice mișcare. Și nici nu e de mirare. Și-a schimbat înfățișarea în mod evident, are zeci de milioane de dolari la o vârstă atât de fragedă și nu e de fiecare dată un bun exemplu pentru tinerele care o urmăresc pe rețelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1