Iggy Azalea, goală-puşcă! Aşa îşi promovează cântăreaţa noul album

iggy-azalea-goala.jpg

Iggy Azalea goala instagram shooting
Iggy Azalea îşi promovează noul album cu ajutorul pozelor sexy
foto: Instagram

Iggy Azalea n-a fost niciodată vreo pudică. Rapperiţa de 28 de ani şi-a obişnuit fanii cu apariţii la limita vulgarităţii fie că e vorba de videoclipuri, concerte sau evenimente. Artista şi-a lansat un nou album, intitulat “Surviving the summer”, şi-l promovează cum ştie ea mai bine. Adică, goală!

Iggy Azalea a realizat o sedinţă foto incendiară pentru a face reclamă la ultimul ei produs muzical. Artista s-a lăsat fotografiată goală-puşcă şi şi-a acoperit “comoara” cu o geantă Prada, de culoare verde-neon.

iggy-izalea-goala.jpg

Iggy Azalea goala instagram shooting
Iggy Azalea şi-a acoperit zona intimă cu o poşetă
foto: Instagram

 

Cântăreaţa e super sexy şi i-a cucerit pe fani cu formele ei voluptuoase. Iggy a postat trei imagini pe contul de Instagram, acolo unde este urmărită de peste 12 milioane de fani.

“Eşti minunată! Mulţumim pentru album”, “Vrei să te măriţi cu mine?”, “Wow, cât de sexy eşti!” sau “Ce corp ai!” sunt doar câteva dintre miile de comentarii lăsate de internauţi.

iggy-azalea-goala.jpg

Iggy Azalea goala instagram shooting
Iggy e super mândră de corpul ei
foto: Instagram

 

Iggy Azalea se laudă că e naturală

Amethyst Amelia Kelly, cunoscută sub numele de scenă Iggy Azalea, i-a cucerit pe fani nu doar cu abilităţile ei vocale şi mişcările sexy, ci şi cu formele voluptoase. Rapperiţa n-a recunoscut niciodată că şi-ar fi pus implanturi de silicon în fese şi jură că fundul ei e sută la sută natural.

Iggy şi-a înnebunit fanii cu mişcările de dans din videoclipurile ei

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1