A ieșit cu sânii uriași la vedere, pe stradă! Cine e celebra roșcată

main.jpg

phoebe price sani strada imagini sexy
Paparazzi au fost pe fază și au surprins-o în ipostaze sexy
Foto: Hepta

Un fost manechin a făcut furori pe o stradă din Los Angeles, în Statele Unite ale Americii, marți (14 februarie). De Ziua îndrăgostiților, fostul model Phoebe Price (44 de ani) s-a gândit să le ofere trecătorilor un „spectacol” de neuitat.

Așa ceva vezi mai rar! Fostul manechin Phoebe Price este norocoasa posesoare a unei perechi de sâni uriași și vrea ca toată lumea să-i vadă. De Ziua Îndrăgostiților, focoasa roșcată a ieșit pe stradă într-o ținută care i-a scos în evidență decolteul proeminent.

hepta_2778238.jpg

phoebe price
Phoebe este cunoscută mai mult pentru ținutele sumare pe care le poartă
Foto: Hepta

 

Phoebe Price este și actriță. E cunoscută mai mult păentru apariția în seriarul „Dosarele X”, dar cam atât în materie de cinematografie. În schimb, roșcata apare des în presa internațională datorită ținutelor „riscante” pe care le poartă. 

hepta_2778241.jpg

phoebe price
Phoebe Price a purtat un costum decoltat, de Valentine's Day
Foto: Hepta

 

Oricum ar fi, Phoebe Price face deliciul paparazzilor cu alegerile sale vestimentare. Ce-i drept, se asigură că fotoreporterii știu când, unde și cum să o găsească, publicând astfel de detalii pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram. 

clipboard01.jpg

phoebe price
Phoebe și-a etalat decolteul
Loading...
 
 

Citește și

  • O rochie de vară largă, o zi cu vânt şi lipsa lenjeriei intime sunt reţeta perfectă pentru o gafă vestimentară. Actriţa Phoebe Price, în vârstă de 43 de ani, a şocat atunci când şi-a lăsat fundul gol la vedere pe străzile oraşului Los Angeles.

  • jojo

    Vedetele adesea surprind la evenimentele mondene prin ţinutele pe care decid să le poarte. Este şi cazul acestei blonde celebre din showbiz, o femeie frumoasă şi iese de fiecare dată în evidenţă. Jojo, alias Cătălina Grama a făcut furori la un eveniment miercuri seara. Tanarul designer Adeline Catinas, creatorul din spatele brandului Cathias Edeline - prezent de doar trei ani pe piata romaneasca - si-a lansat la apa cu succes noua colectie estivala, in cadrul unui eveniment care a strâns toată crema showbiz-ului autohton.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1