Nicole Scherzinger, din vacanță cu iubitul, direct pe platourile de filmare

nicole_scherzinger_la_masked_singer.jpg

Nicole Scherzinger a postat miercuri seara o poză de la filmările pentru Masked Singer
Nicole Scherzinger a postat miercuri seara o poză de la filmările pentru Masked Singer
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Este fenomenală! Ieri era în vacanță romantică alături de iubit, iar acum a ajuns pe platourile de filmare! Nicole Scherzinger, 43 de ani, își trăiește viața la maximum și profită de orice clipă liberă pentru a face ceea ce îi trece prin cap.

Nicole Scherzinger, în vârstă de 43 de ani și-a surprins fanii cu o fotografie neobișnuită. Ea s-a pozat la filmările unei emisiuni de succes din SUA în contextul în care toată lumea o știa plecată în vacanță, în Italia. Dacă începutul săptămânii a surprins-o în Veneția împreună cu logodnicul ei Thom Evans, de 37 de ani, unde vânau asfințituri de soare ca doi porumbei, iată că cea de a doua jumătate a săptămânii a prins-o pe platourile de filmare. Cântăreața de la Pussycat Dolls a postat o fotografie din timpul emisiunii ”Masked Singer” difuzate de postul american de televiziune Fox. În ciuda faptului că întreaga planetă a fost paralizată de pandemia de COVID-19, Nicole Scherzinger a vizitat în ultimele 18 luni Grecia, Italia, Spania, Mexic, Marea Britanie și stațiuni din Caraibe, Malibu și Miami.

baza_nicole-scherzinger.jpg

Luni, NIcole Scherzinger și logodnicul Thom Evans se pozau la asfințit, în Veneția
Luni, NIcole Scherzinger și logodnicul Thom Evans se pozau la asfințit, în Veneția
foto: Instagram

Citește și:

Decolteu de infarct! Nicole Scherzinger, mai sexy ca niciodată

Nicole Scherzinger, dată în judecată de fondatoarea trupei Pussycat Dolls

Nicole Scherzinger își dorește ernom un copil cu logodnicul ei

Bomba sexy  de la Pussycat Dolls, Nicole Scherzinger s-a născut la 29 iunie 1978 în Honolulu, Hawaii, SUA. Cântăreața care are doar 1,65 metri înălțime a făcut parte din trupele muzicale Days of the new (1999-2000), Eden’s Crush (2000-2001) și este în Pussycat Dolls din 2001. În 2004 devine jurat la ”X Factor” și din 2018 ia o pauză în cadrul emisiunii pentru a intra în proiectul ”The Masked Singer”. Părinții ei Alfonso Valiente și Rosemary Elikolani trăiesc în Honolulu. Nicole Scherzinger are o avere estimată la 14 milioane de dolari, are un salariu anual de trei milioane de dolari. Ea a r fi început tratamentul de fertilizare și vrea să rămână însărcinată cu iubitul ei Thom Evans cât mai curând posibil. Gurile rele susțin că acesta ar fi motivul pentru care călătorește atât de mult.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5