Iată secretele siluetei lui Scarlett Johansson!

s115-vedetet-foto1-5col-190.jpg

În rolul din “Ghost in the Shell”, Scarlett şi-a făcut singură cascadoriile

Celebritatea presupune mare efort! Scarlett Johansson a trebuit să facă la greu exerciţii fizice sub îndrumarea antrenorului Bobby Strom ca să joace rolul supereroinei din filmul SF “Ghost in the Shell”.

Cunoscută pentru prestaţia din fillmele de acţiune “Omul de oţel 2”, “Răzbunătorii” şi “Căpitanul America”, Scarlett Johansson (32 de ani) a trebuit să se antreneze din greu pentru ca să-şi facă singură cascadoriile în rolul Motoko Kusanagi din noul ei film, “Ghost in the Shell”.
Antrenorul ei personal, Bobby Strom, i-a făcut un program dur de exerciţii fizice pentru a se asigura că se menţine suplă şi în plină formă. “În primul rând, am pus-o la alergare, ca să-şi construiască muşchii necesari pentru cascadorii. Apoi a trebuit să facă multe tracţiuni la bară.

s215-vedetet-foto2-cap-50-5.jpg

Antrenorul Bobby Strom dezvăluie în premieră cum s-a pregătit actriţa pentru un rol

 

Este nevoie de ceva putere ca să faci astfel de exercţii”, a spus Strom. Scarlett a trebuit de asemenea să facă zilnic exerciţii cardio care antrenează majoritatea muşchilor corpului. Aceste exerciţii, cum ar fi săriturile cu coarda, urcatul scărilor, ridicări de greutăţi uşoare,  ajută la slăbire, menţin tinereţea şi elimină stresul.
Antrenorul Bobby Strom a avut de asemenea mare grijă ca actriţa să se hrănească sănătos înainte şi pe toată perioada filmărilor.

Scarlett a acceptat o dietă strictă, care a exclus cartofii prăjiţi, pâinea, carnea, lactatele, dulciurile, chiar şi somonul şi ­avocado, “fiindcă au totuşi grăsimi”, spune antrenorul. În schimb, Strom i-a recomandat din belşug peşte slab şi legume. Foarte rar i-a permis câte o felie de pizza şi puţină brânză.

Click! spune

Filmul S.F, “Ghost in the Shell”, cu un buget de 110 milioane $, lansat în martie 2017, o are ca protagonistă pe Scarlett Johansson, al cărei personaj conduce o unitate de elită ce luptă împotriva hackerilor care îşi obligă victimele să comită infracţiuni. Acţiunea se petrece în Japonia

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1