Iată noul Carla’s Dreams! ”Un prost cu dragostea-n buzunar”

the_motans.png

the motans
The Motans vine din Moldova pe urmele Carla's Dreams
foto: captură

Vin tot din Moldova, lucrează cu aceeași casă de producție ca ”frații lor mai mari” și sunt la fel de discreți în ceea ce privește identitatea lor. Este vorba despre trupa The Motans, care tocmai a lansat videoclipul la piesa ”Versus”, cu speranța de a cuceri publicul din România așa cum au făcut-o băieții de la Carla’s Dreams.

The Motans au urmat calea bătătorită deja de Carla’s Dreams. Răutăcioșii ar putea spune chiar că și muzica lor seamănă puțin, de la vocile profunde, până la versurile doldora de referințe culturale, din literatura bună și clasicii jazz-ului.

Totul, peste povești simple, care merg direct la suflet și-l fac bucăți cu tandrețe. Cum este cazul piesei Versus, relansată cu videoclip luni, 14 noiembrie, care spune povestea clasică a băiatului îndrăgostit de o fată interesată material, ”un prost cu dragostea-n buzunar”.

Solistul Denis a vorbit într-un interviu pentru Europa FM despre drumul de la Chișinău în România, visurile mari și… motani. Rămâne de văzut dacă The Motans va reuși să egaleze și chiar să depășească succesul Carla’s Dreams.

Loading...

Citește și

  • carla s dreams fara masti

    Trupa din Republica Moldova care a cucerit România a creat o isterie generală printre fani. Membrii formației Carla’s Dreams se maschează la toate aparițiile publice, fie că e vorba de concerte, videoclipuri sau emisiuni TV. Toată lumea s-a întrebat cum arată componenții trupei, având în vedere că au mii de fani, dar nimeni nu i-ar recunoaște dacă i-ar vedea stradă. Paparazzi ruși au elucidat misterul.

  • carla s dreams fara masti

    În urmă cu doar câteva zile, jurnaliștii ruși i-au „demascat”, rând pe rând, pe băieții de la Carla's Dreams. Cu nume, prenume, față și viață personală, reporterilor nu le-a păsat că le calcă în picioare întreg conceptul acestor artiști. Deși nu au dat nicio declarație oficială, moldovenii și-au schimbat poza de profil de pe Facebook, motiv pentru care admiratorii lor s-au îngrijorat.