Iată cele cinci secrete ale lui Penelope Cruz

24-star-1asdfsfd.jpg

Foto: Guliver/ Splashnews

Este cârcotaşă şi scandalagioaică! Penelope Cruz are o personalitate puternică şi pasională şi greu poţi să-i intri în voie. Din această cauză Javier Bardem s-a gândit mult înainte de a o lua de soţie.

Născută în Alcobendas, Madrid, Penelope Cruz (43 de ani) a fost muza regizorului spaniol Pedro Almodovar. Ea a devenit cunoscută datorită rolului din filmul “Totul despre mama mea”, lansat în 1999. 

24-star-1adfgdfg.jpg

Foto: Guliver/ Splashnews

A fost prima actriţă spaniolă laureată cu premiul Oscar pentru prestaţia din “Vicky Cristina Barcelona”, în 2009.  Ea avut primul iubit la numai 16 ani. A mai avut relaţii apropiate cu celebrii Tom Cruise şi Matthew McConaughey. În 2010 s-a căsătorit cu actorul spaniol Javier Bardem (48 de ani) şi au împreună doi copii, Leo, de 6 ani, şi Luna, de 4 ani şi o avere de 75 de milioane de dolari.

24-star-2adfg.jpg

Penelope e căsătorită cu Javier Bardem din 2010
Foto: Guliver/ Splashnews

Iată cele cinci secrete care nu se ştiu despre faimoasa actriţă: 

  1. Penelope Cruz este o femeie certăreaţă. Soţul ei spune că s-a gândit îndelung dacă să o ia sau nu de nevastă. “Ştiam că e scandalagioaică. Mă temeam să nu se ajungă să arunce cu farfuriile în mine, cum face într-un film în care am jucat împreună”.
  2. Actriţa mănâncă mai mult fructe şi legume ca să nu se îngraşe. Crede foarte mult în dieta mediteraneană. Mai consumă iaurt, brânză, peşte, ouă, nuci, cereale şi paste. Are grijă mereu să nu mănânce decât o singură proteină la fiecare masă.
  3. Nu fumează şi nu bea ca să nu îşi deterioreze pielea. Este total împotriva drogurilor. Face sport de la vârsta de numai 4 ani. Este în stare de orice numai să îşi păstreze sănătatea. ”Dacă suntem sănătoşi, putem să rezolvăm orice problemă”.
  4. Penelope crede foarte mult în suplimentele alimentare. În fiecare zi ia o combinaţie de probiotice, enzime şi vitamine. De două opri pe an, actriţa merge la un expert în medicină pentru a  face controale amănunţite.
  5. Pentru ca să aibă un ten fermecător, Penelope utilizează o mască pentru faţă din ouă de prepeliţă, sirop de arţar, miez de mango copt, scorţişoară şi cafea. Actriţa aplică săptămânal masca şi, astfel, îşi păstrează mereu pielea tânără şi catifelată.
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1