Iată cele 5 mari gafe din «Titanic»!

24_foto1-5col-170.jpg

Scena devenită celebră în care apar Rose şi Jack

S-a bucurat de un succes uriaş în întreaga lume! Cu toate acestea, în celebrul film „Titanic”, din 1997, au fost descoperite 5 mari gafe. Filmul care a obţinut 11 premii Oscar a avut câştiguri de 2,28 miliarde $.

Filmul „Titanic” scris şi regizat de James Cameron (63 de ani), cu Leonardo DiCaprio (42 de ani) şi Kate Winslet (42 de ani) în rolurile principale, prezintă o tragică poveste de dragoste ce se naşte la bordul vasului Titanic, care s-a scufundat în 1912, naufragiu în urma căruia au pierit 1.514 oameni. Iată gafele care au ieşit la iveală la 20 de ani de la lansarea acestuia, la 1 noiembrie 1997:

24_foto2-85-60.jpg

Rose povesteşte, la bătrâneţe, scene pe care n-avea cum să le vadă
  1. Rose, personajul interpretat de Kate Winslet, prezintă întreaga poveste, inclusiv scenele la care nu luase parte. Nu avea cum să ştie cu precizie toate dialogurile care au avut loc în lipsa ei. Ca pasager, nu avea cum să-şi amintească absolut toate evenimentele care s-au petrecut la bord.
  2. Rose spune că a purtat colierul Inima Oceanului, pe care, ajunsă bătrână, îl aruncă în apă, doar o dată în viaţă. Însă în film apare cu acesta de două ori: în timpul scenei memorabile când îi spune lui Jack „pictează-mă ca pe franţuzoaicele tale” şi atunci când Caledon Hockey (interpretat de Billy Zane) i-l dăruieşte prima oară.
  3. O mare gafă este şi faptul că Jack o lasă pe Rose să se caţăre într-un loc foarte periculos pe vapor, atunci când fac celebra scenă în care par la un pas să zboare de pe punte. Şi asta după ce ea încercase să se sinucidă cu o zi înainte.
  4. O gafă e şi faptul că Rose rămâne singură după naufragiu. Cum de nu a mai urmărit-o Cal sau mama ei nu i-a dat de urmă?! Chiar dacă şi-a schimbat numele, cum se arată în film, familia ar fi urmărit toţi supravieţuitorii şi tot ar fi dat de ea.
  5. Fanii îi reproşează lui Cameron că numai Rose e salvată, urcată pe o uşă de lemn plutitoare, deşi şi Jack ar fi avut loc lângă ea. Chiar şi interpreta acesteia, Kate Winslet, a recunoscut că ar fi încăput amândoi. Tot gafă a fost prezenţa unor lanterne cu baterii, care pe atunci nu existau. 
Loading...