Iată bunicuţele sexy de la Hollywood! Ce secrete și trucuri au Cher și Jane Seymour

jane_seymour_foto_instagram_copy.jpg

Jane Seymour are 69 de ani şi a născut patru copii

Arată foarte bine pentru anii lor! Deşi au ajuns la vârste de bunicuţe, Jane Seymour, Diane Keaton, Jane Fonda şi Cher încă se menţin. Ele şi-au dezvăluit secretele.

Nu ai crede că actriţa Jane Seymour are 69 de ani şi a născut patru copii. Are încă un trup de adolescentă, deşi mai are un an până devine septuagenară. Îşi păstrează silueta cu exerciţii fizice. 

seymour_profimedia-0505338819_1_copy.jpg

Jane Seymour foloseşte creme hidratante şi are grijă de somn
Foto: Profimedia

Ca să nu facă riduri folosește loțiuni şi creme hidratante. Are grijă să doarmă 8 ore. Evită carnea și dulciurile. A fost măritată de patru ori. Din prima căsnicie are doi copii, Katherine (38 de ani) și Sean (35 de ani). Din a treia căsnicie îi are pe gemenii John și Kristopher, de 24 de ani. Are deja 6 nepoți.
Actriţa Diane Keaton, de 74 de ani, se menţine şi ea bine. Nu pare septuagenară. 

keatonprofimedia-0443157175_1_copy.jpg

Diane Keaton, de 74 de ani, zice că arată bine fiindcă e vegetariană
Foto: Profimedia

Ea spune că o ajută mult să nu îmbătrânească faptul că îşi propune mereu să fie bună. Fiindcă răutatea se arată pe faţă. De asemenea este convinsă că îşi păstrează un aspect frumos pentru că este vegetariană şi face exerciţii fizice. Are doi copii adoptivi.

jane_fondaprofimedia-0493951932_1_copy.jpg

Jane Fonda, de 82 de ani, a mizat pe sex, până la 80 de ani, şi toată viaţa pe gimnastică
Foto: Profimedia

Actriţa Jane Fonda, de 82 de ani, pare mult mai tânără decât vârsta ei. Ea a dezvăluit că o ajută un stil de viaţă sănătos, credinţa şi, înainte de 80 de ani, sexul. 
Nu face excese la mâncare, evită carnea şi dulciurile. Întreaga viaţă a făcut exerciţii de gimnastică aerobică. A fost măritată de 3 ori, are trei copii şi doi nepoţi.

cher_profimedia-0376552644_1_copy.jpg

Cher, de 74 de ani, joacă mult tenis şi face surf
Foto: Profimedia

Cher, de 74 de ani, arată de-a dreptul spectaculos pentru vârsta ei. Pentru a păcăli bătrâneţea, cântăreaţa joacă mult tenis şi face surf. 
„Mulţumesc lui Dumnezeu că am fost mereu băieţoasă, aşa că nu mi-a fost greu să fac sport. Îmi plac dulciurile şi cafeaua, dar mă abţin”, spune ea. A fost căsătorită de două ori şi are doi copii.
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1