Ce brazi „de fițe” și-au făcut vedetele de la Hollywood! Au cheltuit o avere

b124-foto3-90-100-joan-collins-profimedia-0400607330.jpg

Nu există bucurie mai mare decât împodobirea pomului de Crăciun împreună cu copiii
Fotografii: Profimedia

Când vine vorba de Crăciun, vedetele nu se uită la bani! Starurile de la Hollywood se întrec să aibă cei mai frumoşi brazi şi ţin să-i împodobească numai şi numai cu cele mai scumpe decoraţiuni de fiţe.

Cântăreaţa şi actriţa (50 de ani) ţine să împodobească ea însăşi bradul de Crăciun, împreună cu cei doi copii ai ei, Max şi Emme, în vârstă de 11 ani, şi bona lor. Vedeta, care are o avere de 400 de milioane de dolari, îşi face timp special pentru acest lucru, deşi are un program extrem de încărcat.

b224-foto1-240-190-jlo.jpg

Jennifer Lopez a împodobit bradul cu cei doi copii şi cu bona

Ea spune că mai degrabă lipseşte de la repetiţiile pentru concerte decât de la împodobirea bradului. Cumpără întotdeauna un pom de Crăciun falnic, globuri şi ghirlande la modă.

Cântăreaţa Katy Perry (35 de ani), care are o avere de 330 de milioane de dolari, obişnuieşte să-şi împodobească bradul întotdeauna cu ciudăţenii. Anul acesta, ea a hotărât să adauge în pomul de Crăciun mai multe globuri sub formă de bufniţă, în ajun.

b324-foto2-90-100-tyra-banks-profimedia-0399423775.jpg

Tyra Banks îşi împodobeşte singură pomul de Crăciun

Katy a împodobit deja bradul împreună cu iubitul ei, Orlando Bloom, de 42 de ani. Însă va adăuga păsările surpriză chiar înainte de Crăciun, ca să se distreze.

Actriţa şi scriitoarea Joan Collins (86 de ani), care are o avere de 30 de milioane de dolari, preferă să împodobească bradul de Crăciun după moda veche.

b424-foto3-90-100-joan-collins-profimedia-0400607330.jpg

Joan Collins face întotdeauna pomul de Crăciun cu globurile din propia colecţie

Ţine însă foarte mult la eleganţă. Nu alege decât podoabe foarte scumpe, de mare stil, pe care le-a păstrat de-a lungul timpului cu sfinţenie.

Are multe globuri încă din tinereţe. Jessica Alba (38 de ani), care are o avere de 200 de milioane de dolari, a apelat la o prietenă să o ajute la împodobirea bradului de Crăciun.

b524-foto4-90-100-katy-perry-profimedia-0403494548.jpg

Katy Perry a pus ornamentele în brad, dar va adăuga surprizele în ajun

Soţul ei, Cash Warren, a fost ocupat şi, de aceea, a trebuit să se descurce singură. Ea a vrut să facă o surpriză copiilor săi, Honor, de 11 ani, Haven, de 8 ani, şi Jayes, de 11 luni. Tocmai de aceea nu i-a cooptat şi pe ei la împodobirea bradului.

b624-foto5-85-90-jessica-alba-profimedia-0146918162.jpg

Jessica Alba a apelat la ajutorul unei prietene pentru a împodobi bradul

Fotomodelul Tyra Banks (46 de ani), care are o avere de 90 de milioane de dolari, ţine atât de mult să se ocupe de bradul de Crăciun, încât merge ea însăşi să-l taie din pădure. Vedeta îl împodobeşte întotdeauna singură cu cele mai în vogă podoabe din fiecare an.

 

Loading...

Citește și

  • Târgul de Crăciun din București este cel mai mare din România

    Ce ar fi Sărbătorile fără tradiționalele târguri de Crăciun? Așteptate un an de zile deopotrivă de tineri și bătrâni, copii și adulți, târgurile de Crăciun sunt organizate în aproape orice oraș al țării. Click! îți descrie cele mai importante târguri din țară

  • Alexandru Constantin își petrece Crăciunul acasă, la Oradea

    Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar spiritul sărbătorilor deja parcă le-a cuprins și pe vedete. E o perioadă în care mai toată lumea încearcă să facă și fapte bune și se implică în acțiuni umanitare. Printre celebritățile cuprinse de spriritul sărbătorilor se numără și Alexandru Constantin. Vedeta PRIMA TV a dăruit zâmbete unor copii pentru care Moș Crăciun există doar prin bunăvoința oamenilor cu suflet mare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1