Ia uite ce inel de logodnă are Lady Gaga!

spl1606599_003.jpg

lady gaga
Lady Gaga şi-a arătat pentru prima oară inelul de logodnă în public

E mai fericită ca niciodată. Lady Gaga a recunoscut săptămâna trecută că s-a logodit cu iubitul ei Christian Carino. Chiar dacă între ei este o diferenţă cam mare de vârstă, Gaga e fericită pentru că se simte iubită. Iar pe degetul ei se vede că iubirea are forma unui diamant măricel.

Christian Carino, 48 de ani, i-a cerut mâna iubitei lui de 31 de ani în urmă cu mai bine de o săptămână, după o relaţie de mai puţin de un an. Evident, Lady Gaga a acceptat şi şi-a pus inelul pe degetul mijlociu pentru că este superstiţioasă.

inel diamante gagaZoom
Cântăreaţa e superstiţioasă şi poartă inelul pe alt deget

Pe durata relaţiei cu actorul Taylor Kinney, de 35 de ani, ea a purtat inelul de logodnă pe inelar şi asta i-a purtat ghinion pentru că cei doi s-au despărţit exact acum un an, pe vremea asta. Motivul principal al despărţirii a fost faptul că Lady Gaga este plecată tot timpul în turneu şi nu are timp de casă şi familie. Inelul a afost evaluat de experţi la aproximativ 200.000 de dolari conform US Weekly.

 

Însă începând cu 12 noiembrie cei doi iubiţi au trebuie să ia o pauză pentru că Gaga a plecat iar în turneu şi are de susţinut 20 de concerte până de Crăciun, când va cânta la Inglewood. După o petrecere de Revelion în sânul familiei, Gaga începe turneul european la 14 ianuarie concertând în Spania şi Italia. Deci... până când va spune “da” şi va ajunge în faţa preotului va mai dura ceva timp...

loading...