Hugh Jackman a învins cancerul pentru a cincea oară

wolverine.jpg

hugh jackman wolverine
Hugh Jackman (47 de ani), actorul care a convins în rolul lui Wolverine
Foto: Captură YouTube "The Wolverine"

Interpretul iubitului Wolverine din seria "X-Men", Hugh Jackman, se poate considera cu adevărat un învingător. Chiar dacă pe micile și marile ecrane joacă roluri de dur, actorul de 47 de ani nu a fost ocolit de problemele bolii. Și nu vorbim despre orice fel de boală, ci chiar despre cancer.

Deși forma de cancer cu care Hugh s-a confruntat nu este atât de severă ca altele, australianul a ales că se opereze, iar asta pentru a cincea oară. Este vorba despre un tip de carcinom care afectează de cele mai multe ori pielea de pe față, spate, umeri, urechi sau gât.

Jackman a ales să posteze pe Twitter o fotografie în care apare cu un bandaj pe nas, alături de un sfat pentru toți cei care îl urmăresc pe rețeaua de socializare: "Iată un exemplu a ceea ce se întâmplă dacă nu folosești cremă de protecție solară. Celule bazale (Carcinomul cu celule bazale este cea mai comună formă de cancer de piele fără melanom. Este, de asemenea, cel mai uşor de tratat- n.r.). Cea mai blândă formă de cancer. Folosiți cremă cu factor de protecție solară, vă rog!!”

hugh_jackman.jpg

hugh jackman cancer
Hugh Jackman a fost operat de cancer de piele
Foto: arhivă personală

 

Este a cincea oară când celebrul actor se confruntă cu o asemenea problemă, după ce prima oară a depistat cancerul în noiembrie 2013.

Loading...

Citește și

  • vedete

    Hugh Jackman este unul dintre cei mai sexy bărbaţi din lume. Şi ai crede că lângă el stă o femeie la fel de înzestrată fizic. Dar uite că nu-i chiar aşa! Se pare că a preferat frumuseţea sufletească, în loc de perfecţiunea trupului. Ca el mai sunt şi alţi actori care şi-au luat soţii care nu-s chiar fotomodele.

  • Actorul australian care a interpretat o paletă variată de personaje de-a lungul carierei artistice, de la Wolverine până la Van Helsing sau Jean Valjean a fost nevoit să renunţe pentru prima oară în carieră la păr.

  • Este vital să foloseşti crema cu factor de protecţie atunci când te expui la soare

    În urmă cu zeci de ani, oamenii nu se mai dădeau cu atâtea creme cu factor de protecţie şi nu mureau pe capete de cancer de piele, aţi putea spune. Însă altfel bătea soarele atunci. În ultimii ani, stratul de ozon s-a subţiat, ceea ce permite ultravioletelor A şi B să pătrundă mai repede în atmosferă şi să aibă efecte dăunătoare asupra pielii. Dintre acestea, cel mai grav este cancerul de piele.

  • Hugh Jackman cancer de piele

    Actorul australian Hugh Jackman, diagnosticat cu patru cancere de piele în ultimele 18 luni, va lansa prin intermediul companiei sale, Pure Growth Group, o gamă de creme de protecţie solară care se adresează copiilor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1