Hollywoodul s-a mutat în Grecia! De ce preferă starurile americane ţara europeană

goldie_hawhn_grecia_skiathos_copy.jpg

Goldie Hawn, 75 de ani, este ultima sosită pe meleaguri elene, în Skiathos
Fotografii: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vedetele internaţionale au ales ca primul lor concediu de după pandemie să fie în Grecia. Au renunţat la Caraibe, Hawaii, Bahamas şi Mexic pentru un concediu în deplină siguranţă în însorita Grecie. La 30 iunie, Goldie Hawn a ajuns şi ea în Skiathos, împreună cu iubitul, Kurt Russell.

Grecia este în topul preferinţelor starurilor de la Hollywood în materie de vacanţe! Ultima care a sosit aici este Godlie Hawn, care vrea să stea cel puţin o lună, la fel cum a făcut în vara din 2019, când a fost aici împreună cu fiul ei Oliver şi fiica ei Kate Hudson.

La începutul anului, Salma Hayek (54 de ani), soţul ei, Francois-Henri Pinault (59 de ani), şi fiica lor Valentina (13 ani) au petrecut un sejur prelungit în Paros. 

salma_hakkyek_grecia_februarie_2021_copy.jpg

Salma Hayek, 54 de ani, şi-a început anul cu un concediu în Paros

Săptămâna trecută, Lionel Richie, 72 de ani, s-a pozat în Santorini şi zilele trecute Justin Bieber (27 de ani) şi soţia lui, Hailey, 24 de ani, au fost surprinşi în Milos.Cei doi îndrăgostiţi au aterizat pe meleagurile elene după ce au făcut o vizită la Palatul Elysee, în urmă cu aproximativ 10 zile. Justin a profitat de vremea frumoasă şi s-a plimbat cu skyjet-ul, iar Hailey s-a bronzat stând pe o bărcuţă şi admirându-l pe Justin în timp ce se lupta cu valurile.

lionel_richie_sjjantorini_grecia_copy.jpg

Lionel Richie, 72 de ani, a ţinut morţiş să îşi facă o poză în Santorini

Recent, Goldie Hawn (75 de ani) şi Kurt Russell (70 de ani) au ajuns şi ei în Skiathos, Grecia, unde au mai petrecut un concediu în 2019, când au fost cu toată familia.

familia_biebller_grecia_copy.jpg

Justin, 27 de ani, şi Hailey Bieber, 24 de ani, se relaxează în Milos

Grecia a fost o atracţie pentru starurile americane încă dinainte de pandemie. Aici şi-au făcut vacanţele vedete precum Nicole Scherzinger, Lindsay Lohan, Brad Pitt şi chiar Kate Hudson între anii 2015 şi 2018.

Deşi averile starurilor le permit să se relaxeze în staţiuni exclusiviste, actorii şi artiştii americani aleg Grecia pentru că este considerată sigură din punct de vedere epidemiologic. Şi este şi ieftină, pe deasupra...

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5