Helen Mirren "şi-a făcut curaj" cu un shot de tequila pe covorul roşu! Ce alte vedete s-au dat în stambă

04-hellen-mirren-2.nocrop.w710.h2147483647.jpg

Foto
Gestul lui Helen Mirren a fost apreciat de admiratori
Foto:Getty

În noaptea de patru spre cinci martie a avut loc cel mai important eveniment din industria cinematografiei, decernarea Premiilor Oscar. Starurile au făcut paradă de culoare pe covorul roşu din Los Angeles. Dacă la Globurile de Aur şi la Bafta, vedetele au purtat negru pentru a promova mişcările Me Too şi Time's Up, la Oscaruri, actriţele şi actorii invitaţi au optat pentru culori vii. Nu au lipist momentele comice, protagonistele unora dintre ele fiind Jennifer Lawrence şi Helen Mirren.

Helen Mirren s-a aflat în centrul atenţiei pe covorul roşu, dar nu datorită rochiei sale, de o eleganţă aparte, ci al unui gest care i-a surprins pe fotografii care nu au ratat ocazia de a imortaliza momentul. Helen a demonstrat că ştie să facă faţă oricărei situaţii, aşa că atunci când i-a fost înmânat un shot de tequila la sosirea acesteia la amrele eveniment, nu a stat prea mult pe gânduri şi l-a dat peste cap, în văzul tuturor.

untitled.png

foto
Helen Mirren a băut un shot de tequilla chiar pe covorul roşu
Foto: Twitter

A fost fotografiată bând shot-ul fără reţineri chiar înainte de a discuta cu reporterii prezenţi la gală. Internauţii au lăudat gestul lui Helen, etichetându-l ca o dovadă de curaj şi au luat cu asalt pagina oficială de Twitter a Oscarurilor pentru a vorbi despre gestul actriţei. "Helen Mirren tocmai a băut un shot, chiar înainte de a acorda un interviu, nu îmi vine să cred, este precum sora mea de suflet", "Helen este superbă, fotograful a surpris-o într-un moment care evidenţiază cât de cool este ca persoană, efectiv suspin din cauza admiraţiei pe care i-o port", au fost doar două dintre mesajele scrise de utilizatorii Twitter, potrivit huffingtonpost.com. 

5a9ca42c2000002d00eb09e7.jpeg

Foto
Jennifer Lawrence a sărit peste scaune pentru a ajunge acolo unde dorea
Foto:Getty

O altă vedetă a fost surpinsă într-o ipostază oarecum neadevcată pentru un asemena eveniment. Este vorba despre Jennifer Lawrence care a uitat, pentru o secundă, de rochia pe care o purta şi a escaldat scaunele teatrului pentru a ajunge acolo unde dorea. Partea şi mai inedită?

A făcut acest lucru ţinând un pahar de vin alb în mână. Jennifer este cunoscută nu doar pentru rolurile sale execepţionale, ci şi pentru obiceiul său de a se împiedica în diverse situaţii. Din fericire, picioarele sale au fost stabile, iar Jennifer a "surmontat" scaunele cu succes.

5a9cb3c02000002d00eb0a08.jpeg

foto
Jennifer Lawrence a schimbat câteva cuvinte cu Meryl Streep
Foto:Getty

După ce a depăşit momentul a fost imortalizată vorbind, vizibil emoţionată, cu Meryl Streep şi îmbrăţişându-se cu prietena şi colega ei, Salma Hayek. 

Loading...

Citește și

  • Rita Moreno, unul dintre cei 12 oameni care au câştigat un Grammy, un Oscar, un Emmy şi un Tony, a fost în centrul atenţiei pe covorul roşu din Los Angeles, duminică, 4 martie. Actriţa de 86 de ani a purtat aceaşi rochie pe care a avut-o şi la premiile Academiei din 1962.

  • Cea de-a 90-a ediţie a Premiilor Academiei de Film a avut loc duminică, 4 martie, la Teatrul Dolby din Los Angeles. O ediţie marcată de discursuri despre minorităţi, sexuale, rasiale sau de gen, în care Jordan Peele şi filmul chilian "Una mujer fantastica" au făcut istorie, iar prezentatorii s-au întrecut în declaraţii despre discriminare. Iată lista completă cu căştigătorii Oscar 2018.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1