Helen Mirren arată spectaculos la 75 de ani

Helen Mirren

Nu a apelat niciodată la bisturiu
Joacă rolul Hesperei în noul film ”Shazam: Fury of the Gods”
Foto: Profimedia
Citeste tot despre: 

Actrița Helen Mirren chiar arată spectaculos la vârsta de 75 de ani. Diva și-a dezvăluit secretele care o ajută să păcălească bătrânețea.

Helen Mirren arată spectaculos, ca o adevărată zeiță, la 75 de ani. Actrița britanică, laureată a premiului Oscar pentru rolul reginei Elisabeta a II-a, în filmul ”The Queen”, a fost surprinsă recent pentru prima oară în costumul Hesperei, rol pe care îl deține în noul film ”Shazam: Fury of the Gods”. Deși este un rol negativ, Helen arată minunat și se vede cât de bine se ține la vârsta ei. În imagine, este la o pauză de filmare, mănâncă hamburger, dar acest lucru se întâmplă foarte rar. Actrița spune că arată atât de bine, fără să fi apelat la bisturiu, pentru că duce o viață sănătoasă.

Helen Mirren, regina eleganței la 74 de ani! Iată cum a asortat o rochie spectaculoasă turcoaz!

Actriţa Helen Mirren a pozat goală la 65 de ani! FOTO - VIDEO

Nu a făcut operații estetice

Helen nu a apelat niciodată la bisturiu, are grijă numai să ducă un regim de viaţă sănătos. Nu face cine ştie ce sacrificii, nu se epuizează la gimnastică. Mănâncă ciocolată neagră și bea câte un pahar cu vin pe zi: ”Renunţarea la micul dejun la vârsta de peste 40 de ani ajută la scăderea în greutate. Este suficient să beţi dimineaţa puţină apă caldă. Cu cât înaintăm în vârstă, avem nevoie de mai puţine calorii. Dacă nu luăm micul dejun, nivelul de insulină scade, corpul eliberează hormoni care ajută la scăderea depozitelor de carbohidraţi şi grăsimi”, a spus actrița, precizând că este unul din secretele sale. De asemenea, vedeta spune că evită carbohidrații. ”Dintre carbohidraţi, trebuie să optăm mai ales pentru orezul brun şi quinoa”, a explicat ea. Helen Mirren arată spectaculos la 75 de ani.

Loading...
 
 

Citește și

  • "Brotherhood", primul film al regizorului danez Nicolo Donato, a câştigat vineri seară trofeul Marcus Aurelius de Aur pentru cel mai bun film la cea de-a patra ediţie a Festivalului internaţional de la Roma, care l-a răsplătit pe actorul Sergio Castellito cu premiul pentru cel mai bun actor şi pe Helen Mirren cu distincţia similară în competiţia actriţelor în rol principal.

  • Succesul se poate trăi la orice vârstă, ne învață englezoaica pentru care senzualitatea s-a potențat odată cu trecerea timpului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1