Heidi Klum, sexy în peșteră! Blondina și-a etalat corpul tonifiat într-un costum de baie minuscul

heidi_klum.jpg

heidi klum
Heidi Klum, fotografiată în ipostaze provocatoare în costum de baie
Foto: Instagram

Actrița li fotomodelul Heidi Klum (43 de ani) știe cum să-și adapteze ținutele în funcție de locurile unde-și petrece timpul și de fiecare dată reușește să fie cât mai sexy. De costume de baie minuscule, până la rochii mulate, cu deschidere pe picior, fotomodelul atrage oricând privirile celor din jur.

Heidi Klum nu ratează nicio ocazie să-și facă poze de la evenimentele la care participă și să-și țină la curent admiratorii de pe rețelele de socializare cu ultimele ei apariții.

klum_1.jpg

heidi klum
A filmat pentru cel mai recent rol al său în "Ocean's Eight"
Foto: Instagram

 

Potrivit The Sun, Heidi Klum a publicat pe contul său de Instagram o fotografie incendiară în care apare într-un costum de baie foarte sumar și într-o poziție foarte senzuală și provocatoare. Pielea și părul ude au strălucit în peștera unde a fost fotografiată, atitudinea ei rebelă dând un plus de atractivitate formelor sale perfecte și apetisante, nici n-ai spune că frumoasa blondină are peste 40 de ani.

h_klum.jpg

heidi klum
Heidi Klum a fost deosebit de sexy într-o rochie mulată, desfăcută pe picior
Foto: Getty

 

Apoi, după scena pe care a trebuit să o filmeze pentru cel mai recent rol al său în „Ocean’s Eight”, și-a uat o rochie lungă și mulată și a mers la o altă ședință foto, unde a atras din nou toate privirile.

Loading...

Citește și