Heidi Klum, sexy pe plajă! În ce ipostaze s-a fotografiat alături de soțul tinerel

foto_baza_heidi_2.jpg

Diva a ieșit la plajă cu soțul său
Citeste tot despre: 

Fotomodelul german Heidi Klum (48 de ani) nu are inhibiții! Diva s-a pozat recent în sânii goi, la plajă, sărutându-se cu mult mai tânărul său soț, Tom Kaulitz, de 30 de ani.

Ei s-au căsătorit în februarie 2019 și, de atunci, spun că se iubesc la fel de mult. Heidi zice că e cea mai fericită persoană de când Kaulitz este în viața ei: ”În sfârșit am un partener cu care pot să vorbesc orice”.

Copiii divei, Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani, Lou, 10 ani, se află la tatăl lor, cântărețul Seal (58 de ani), așa că cei doi porumbei pot să își facă de cap cum poftesc. La finele lunii martie, Klum a aflat că nu are COVID-19 după ce a stat 14 zile închisă în casă cu febră și simptome specifice noului cornavirus.

După sperietura trasă, atât ea, cât și Tom Kaulitz, care face parte din trupa Tokyo Hotel, au respectat cu sfințenie regulile de carantină și nu au fost văzuți decât foarte rar în public. Heidi Klum are o avere estimată la peste 90 de milioane de dolari și un salariu anual de 19 milioane de dolari.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1