Heidi Klum a furat startul de Halloween! Bomba sexy de 48 de ani și-a șocat fanii cu o deghizare îngrozitoare

heidi_klum_deschidere.jpg

Heidi Klum, 48 de ani, este într-o formă fizică incredibilă
Heidi Klum, 48 de ani, este într-o formă fizică incredibilă
foto: Instagram

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Heidi Klum a furat startul de Halloween! Fotomodelul german în vârstă de 48 de ani s-a transformat în Muma Pădurii. Ea și-a șocat fanii cu o deghizare îngrozitoare pe care a afișat-o cu mândrie pe pagina ei de Instagram.

Heidi Klum a furat startul de Halloween! Supranumită de ani buni Regina Halloween-ului datorită costumațiilor ei extrem de realiste, desprinse parcă din filmele de groază, Heidi Klum nu se dezminte nici în acest an. Ea a postat un grupaj de fotografii din timpul machiajului și transformării incredibile. La finele transformării ea este mai urâtă decât Muma Pădurii, îi lipsește un deget de la o mână, un deget pare scos din cap și are o paloare cadaverică. Chiar dacă personajul nu este decât o femeie zombie, Heidi este foarte mulțumită de rezultatul final. În acest an, Kylie Jenner îi face concurență lui Heidi Klum, în Los Angeles pregătind o petrecere tematică la vila ei de peste 30 de milioane de dolari. Așa că Heidi a fost nevoită să fure startul petrecerii de Halloween.

heidi_klum_halloween.jpg

Bau! Așa arată Heidi când vrea să sperie lumea
Bau! Așa arată Heidi când vrea să sperie lumea
foto: Instagram

Citește și:

Heidi Klum, "îmbătată" de dragoste! S-a lăudat tuturor cu inelul oferit de soţul său

Heidi Klum s-a măritat pe un iaht de lux. Soțul ei e cu 16 ani mai mic

Heidi Klum a adus pe lume patru copii

Heidi Klum arată senzațional în ciuda faptului că a adus pe lume patru copii, adică pe Henry, de 15 ani, Johan, de 14 ani, Lou, de 11 ani, şi Leni, de 17 ani. Henry, Johan şi Lou sunt rezultaţi din căsătoria pe care Heidi Klum a avut-o cu cântăreţul Seal (58 de ani), între 2008 şi 2014. Pe Leni, fotomodelul german o are dintr-o relaţie cu Flavio Briatore (71 de ani). Heidi, care are o avere de 160 de milioane de dolari, s-a mutat temporar în SUA pentru a face parte din juriul emisiunii ”America are Talent”, pentru care e plătită cu 16 milioane de dolari pe sezon.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5