Heidi Klum face plajă în curte, în pielea goală! Ce priveliște minunată au vecinii ei!

heidi_klum_goala.jpg

Heidi Klum, când soțul nu-i acasă, face plajă, goală, pe terasă
Heidi Klum, când soțul nu-i acasă, face plajă, goală, pe terasă
foto: Instagram
Citeste tot despre: 

Fotomodelul german Heidi Klum, de 46 de ani, stă închis în vila închiriată din Los Angeles de la începutul epidemiei de coronavirus. Și pentru că filmările de la ”Americanii au talent” sunt în pauză, Heidi Klum care are o avere de 130 de milioane de dolari a profitat de vremea frumoasă și a ieșit în curte să facă plajă în pielea goală.

Heidi locuiește împreună cu soțul ei Tom Kaulitz, de 30 de ani, în chirie, într-o vilă din Los Angeles. Asta în timp ce copiii ei Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani și Lou, 10 ani se află în carantină la tatăl lor, artistul Seal, la doar câțiva kilometri distanță. Și pentru că de un an încoace are un soț mai tânăr decât ea cu 16 ani, Heidi își retrăiește rebeliunea adolescentină la maximum. Ea a profitat de vremea frumoasă din California pentru a face plajă în pielea goală, pe terasă. Curtea ei le oferă vecinilor o priveliște de vis. Pe lângă trupul de sirenă al fotomodelului internațional, care se întâlnește destul de rar cu hainele, vecinii pot admira o bucată din Zidul berlinului, pe care Tom kaulitz l-a rimit în dar de la heidi entru că s-a născut în anul în care simbolul Cortinei de Fier era dărâmat.

baza_heidi_klum.jpg

Heidi Klum știe că atunci când ai un corp de 130 de milioane de dolari, e păcat să nu îl arăți
Heidi Klum știe că atunci când ai un corp de 130 de milioane de dolari, e păcat să nu îl arăți
foto: Instagram

Citește și:

Amor în carantină! Heidi Klum i-a dansat în sânii goi, soțului în grădină!

Premiile Grammy 2020. Picioarele dezgolite și decolteul până la buric, preferatele vedetelor de pe covorul roșu

Heidi, trei căsnicii și patru copii

Heidi Klum a mai fost măritată între 1997 și 2002 cu Ric Pipino, cu Seal, între 2005 și 2014 și din vara anului 2019 este căsătorită cu muzicianul Tom Kaulitz. Helene, 16 ani, Henry, 14 ani, Johan, 13 ani și Lou, 10 ani se află în prezent în carantină la tatăl lor, artistul Seal, de mai bine de două luni. Helene este fiica lui Klum și a boss-ului de Formula 1 Flavio Briatore pe care acesta nu a recunoscut-o niciodată în ciuda testelor ADN. Helene a fost adoptată de Seal, care a crescut-o ca pe propria odraslă. Când s-a întâlnit anul trecut cu Briatore, Helene s-a uitat la el ca la un străin și i-a spus că nu îl recunoaște de tată, pentru că nu știe să fie tată.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1