Harvey Weinstein, infectat cu Covid-19 în închisoare, după ce a primit o sentință de 23 de ani

harvey-weinstein.jpg

Harvey Weinstein a fost testat pozitiv pentru Covid 19

Fostul producător de film Harvey Weinstein, condamnat la 23 de ani de închisoare pentru agresiune sexuală şi viol de gradul trei, a fost infectat cu Covid-19 în închisoare, potrivit presei locale citate de Variety.

Weinstein a fost plasat în izolare în închisoarea de stat Wende din New York. El este unul dintre cei doi deţinuţi de aici care au fost testaţi pozitiv cu Covid-19, potrivit Niagara Gazette.

Reprezentatul lui Weinstein a declarat că nu are informaţii legat de acest lucru şi nici avocatul lui nu a putut confirma.

Întrebat dacă Weinstein a fost testat pozitiv, un reprezentant al închisorii a spus: „Nu a fost transmis asta nimănui din echipa de apărare. Punct. Nu putem confirma, nici comenta asupra acestei speculaţii”.  

Departamentul de corecţii şi supraveghere comunitară (DOCCS) al statului New York a confirmat pentru Variety că, din 43.000 de deţinuţi din întreg statul, 2 au fost testaţi pozitiv. Ambele cazuri, în închisoarea Wende. Nu au fost date informaţii despre starea lui Weinstein.

DOCCS a suspendat vizitele în toate unităţile din stat, ca măsură de precauţie, potrivit news.ro.

Niagara Gazette a citat surse din închisoare. „Ele au vorbit sub anonimat, deoarece nu au permisiunea de a da informaţii despre starea lui Weinstein”. Harvey Weinstein a fost transferat miercurea trecută de la închisoarea Rikers la Wende.  

Loading...

Citește și

  • Harvey Weinstein, în vârstă de 67 de ani, mogul din industria americană de film, a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi de viol de gradul al treiliea, urmând să ispășească o perioadă de 23 de ani după gratii, au decis instanțele de judecată.

  • georgina si adrien brody

    Harvey Weinstein (67 de ani) a fost găsit vinovat luni, 24 februarie, de o instanţă din New York, de hărţuire sexuală şi viol de gradul a treilea. Mogulul de la Hollywood, unul dintre producătorii renumiţi din breaslă, a fost deconspirat de câteva femei care au avut curajul să vorbească despre tratamentul pe care acesta îl aplica celor care doreau să ajungă nume cunoscute în industrie. S-a creat astfel un precedent, iar alte zeci de femei, actriţe cunoscute sau debutante, au vorbit despre monstrul din lumea filmului. Cariera, reputaţia şi viaţa de familie i s-au năruit, însă fosta sa soţie a avut suficientă determinare încât să îşi refacă viaţă! Iată povestea Georginei Chapman!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1