Harry Houdini şi trucurile de magie care l-au făcut celebru. Cum a sfidat moartea

profimedia-0343325791.jpg

Evadările senzaţionale au fost specialitatea sa @profimedia
Citeste tot despre: 

Iluzionist cu origini ungare, Harry Houdini a fost unul dintre cei mai cunoscuţi magicieni din toate timpurile. Şi-a câştigat celebritatea prin numerele incredibile de evadare, precum şi prin alte trucuri de magie prin care părea că păcăleşte moartea.

Harry Houdini s-a născut în 1874 la Budapesta, într-o familie de evrei unguri, numele său real fiind Ehrich Weisz. Numele sub care a devenit cunoscut şi l-a luat după ce a început să se remarce ca magician, după cel al idolului său francez, iluzionistul Jean Eugène Robert-Houdin. În copilărie, a emigrat în America, alături de familie, în căutarea unei vieţi mai bune. Începuturile nu au fost însă deloc uşoare. Pentru a-şi ajuta familia, a început să vândă ziare şi să lustruiască pantofi. În 1883, a apărut în prima sa reprezentaţie, un număr la trapez. În adolescenţă, a început să fie fascinat de iluzionism, la fel ca şi fratele său, Theo.

Citeşte aici care au fost cele mai cunoscute trucuri ale iluzionistului Houdini!

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Celebrul iluzionist Johannes a recidivat. După ce săptămâna trecută a făcut un truc în care a decapitat o femeie într-un cimitir, acum s-a hotărât să demonstreze că poate conduce prin Bucureşti legat la ochi. Iluzionistul a avut-o drept copilot pe Loredana Chivu, sexoasa fostă asistentă păcătoasă a lui Capatos.

  • La doar 14 ani, Vasile Todincă, un adolescent din Oradea, are capacitatea de a purta în lumea iluziilor un public de o mie de persoane.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1