Harrison Ford, rănit în timpul filmărilor pentru pelicula „Indiana Jones 5”. Ce-a pățit actorul

indiana-jones-5.jpg

Harrison Ford, în „Indiana Jones 5”
Photo: Lucasfilm
Citeste tot despre: 

Harrison Ford, în vârstă de 78 de ani, a fost rănit la umăr în timpul filmărilor pentru „Indiana Jones 5”, astfel că actorul a fost nevoit să facă o pauză în timp ce este stabilit tratamentul.

Între timp, regizorul James Mangold va continua să filmeze fără Ford. „În timpul repetiţiei pentru o scenă de luptă, Harrison Ford a suferit o accidentare la umăr”, a transmis într-un comunicat un purtător de cuvânt al Disney.

„Producţia va continua, în timp ce este evaluat tratamentul adecvat, iar calendarul filmărilor va fi reconfigurat după necesităţi în săptămânile viitoare”.

Producţia pentru „Indiana Jones 5” a început luna aceasta în Marea Britanie. Nu au fost anunţate detalii legat de intriga filmului în care Ford va juca din nou rolul de arheolog aventurier. Din distribuţie fac parte Phoebe Waller-Bridge şi Mads Mikkelsen.

„Indiana Jones 5″ a fost amânat de mai multe ori, iar cel mai recent a fost stablit că va fi lansat pe 29 iulie 2022, după 14 ani de la cel mai recent lungmetraj din serie, „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”, şi după mai mult de patru decenii de la primul, „Raiders of the Lost Ark”, informează news.ro.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1