Halle Berry, strălucitoare la Gala Elle, în Los Angeles. Cele mai îndrăznețe ținute de la eveniment

halle-berry.jpg

Halle Berry, la Gala Elle 2021
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Gala Elle a strâns și în acest an o mulțime de dive „sub acelaș acoperiș”. Printre cele mai strălucitoare apariții ale evenimentului s-au numărat celebrități precum Halle Berry, Ciara, Gal Gadot, dar și soția lui Justin Bieber, Hailey.

Evenimentul le-a permis încă o dată vedetelor să strălucească sub luminile reflectoarelor și să-și arate cu mândrie ținutele alese. Gala Elle de anul acesta a ajuns la cea de-a 27-a ediție și a celebrat femeile de la Hollywood, fiind organizată în Los Angeles, în data de 19 octombrie. 

Cum au arătat vedetele la Gala Elle 2021

Printre participante s-a numărat și actrița Halle Berry, care a venit însoțită de partenerul ei muzician, Van Hunt. Vedeta a oferit indicii despre relația sa prima oară în urmă cu un an, în septembrie, prin intermediul rețelelor de socializare.

Aceasta a purtat o rochie neagră, din material semitransparent pe alocuri, cu model violet, care s-a arătat extrem de îndrăzneață în zona decolteului. Pentru a accesoriza ținuta, actrița a ales câteva coliere suprapuse în aria bustului și o pereche de cercei supradimensionați.

De asemenea, Ciara a atras privirile cu o rochie albă, însă decolteul a fost mutat de data aceasta în zona piciorului. Crăpătura adâncă, dar elegantă, care i-a lăsat picioarele la vedere a fost cireașa de pe tort în ținuta cântăreței, care altfel ar fi fost o rochie simplă, prinsă pe gât. Ciara a optat pentru o serie de brățări și inele aurii pentru a completa întregul look demn de covorul roșu.

Printre vedetele prezente s-au mai numărat și Gal Gadot, Jennifer Hudson, care a fost îmbrăcată tot în alb, însă într-un costum, Gal Gadot, care a ieșit din tiparul clasic purtând o rochie roz siclam, și Eva Longoria, care a ales tot un costum de inspirație masculină, de data aceasta negru însă.

 • Kerry Washington
  foto: GettyImages
 • Jennifer Hudson
  foto: GettyImages
 • Ciara
  foto: GettyImages
 • Halle Berry
  foto: GettyImages
 • Hailey Bieber
  foto: GettyImages
 • Gal Gadot
  foto: GettyImages
 • Eva Longoria
  foto: GettyImages
 • Demi Moore
  foto: GettyImages
 • Maximize

1/8

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5