Halle Berry, întrebată dacă e bună la pat. Ce a răspuns actrița

halle berry

Halle Berry nu a avut noroc în dragoste până acum
Halle Berry se menține foarte bine pentru vârsta ei
Foto: Getty Images

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Halle Berry a fost șocată când a fost întrebată dacă e bună la pat într-un interviu recent. Vedeta a răspuns însă pe măsură.

Actrița Halle Berry (54 de ani) a fost șocată când prezentatoarea TV LisaRaye McCoy a întrebat-o de talentele sexuale. Aceasta i-a zis direct că a auzit că vedeta ”nu e bună la pat”. Halle și-a revenit repede din șoc și i-a recomandat celei care a pus întrebarea să-l întrebe pe iubitul ei, actual, cântărețul Van Hunt (50 de ani), ”dacă îl satisfice”. Actrița are o relație cu Van Hunt care a început de mai multe luni. Halle a fost măritată cu David Justice, Eric Benét şi Olivier Martinez. Ea are doi copii, Nahla (12 ani) și Maceo (7 ani).

Actrița zice că Van Hunt a învățat-o să iubească din nou

Actrița Halle Berry recunoaște că este îndrăgostită lulea de cântărețul Van Hunt. Relația lor a început în această vară, iar în septembrie vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Potrivit unor surse citate de publicația ”US Weekly”, vedeta a spus că Van Hunt a învățat-o din nou să iubească și să se iubească pe ea însăși. Actrița a trecut prin experiențe negative în dragoste și, dacă nu era acest bărbat, ”minunat, care are grijă de ea și cu care are chimie”, nu mai avea curaj să se mai implice într-o relație. Trei mariaje eșuate și-au pus amprenta asupra sa. Nu mai crede în povești, mai ales pentru că are doi copii în grijă, au mai sursele mai sus citate. Halle Berry a fost șocată când a fost întrebată dacă e bună la pat.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5