Halle Berry dezvăluie ce face ca să nu aibă riduri la 54 de ani

halle.jpg

Pune mai mult preț pe talent
Își prepară singură produsele de frumusețe
Foto: Instagram

Halle Berry dezvăluie ce face ca să nu aibă riduri. Diva spune cum are grijă de pielea ei astfel încât să țină bătrânețea la distanță.

Halle Berry, în vârstă de 54 de ani, dezvăluie ce face ca să nu aibă riduri. Ea mărturisește că realizează produse cosmetice împreună cu fiica sa de 13 ani, acasă. Actrița laureată cu un premiu Oscar a povestit cum își prepară singură acasă produsele de înfrumusețare. Ea folosește iaurt, miere și lămâie pentru vitamina C. Nahla, de 13 ani, este extrem de implicată lucrând împreună cu mama ei la omogenizarea și realizarea acestor produse. Halle a subliniat că produsele nu au fost testate de nici o autoritate în domeniu pentru că ”ea nu pune accent pe aspectul fizic, ci pe talentele actoricești”.

Halle Berry, topless cu iubitul. La 54 de ani, nu are nicio inhibiţie

Halle Berry are piciore perfecte, la 54 de ani! Ce face pentru a arăta aşa

A avut numai ghinioane în dragoste

Din septembrie 2020, Halle este cuplată cu artistul Van Hunt, în vârstă de 50 de ani. Actriţa recunoaşte că este îndrăgostită lulea de acest cântăreţ. Relaţia lor a început vara trecută, iar în septembrie, anul trecut, vedeta a recunoscut oficial că sunt împreună. Halle a spus că Van Hunt a învăţat-o din nou să iubească şi să se iubească pe ea însăşi. Actriţa zice că a trecut numai prin experienţe negative în dragoste şi, dacă nu era acest bărbat, ”cu care are chimie”, nu mai avea curaj să se mai implice într-o relaţie. Trei mariaje eşuate şi-au pus amprenta asupra sa. Actriţa, cu o avere de 90 milioane de dolari, a fost căsătorită de trei ori, cu David Justice (54 de ani), între 1993 şi 1997, Eric Benét (54 de ani), între 2001 şi 2005, şi Olivier Martinez (55 de ani), din 2013 până în 2016. Din a treia căsnicie are un fiu numit Maceo, de 7 ani. Cu fotomodelul Gabriel Aubry (44 de ani) a avut o relaţie între 2002-2010. Halle spune că acesta a jignit-o şi a bârfit-o îngrozitor în timpul procesului din 2011 pentru custodia fiicei lor, Nahla.

Loading...
 
 

Citește și