Haddaway, cunoscut pentru hitul "What is love", îndrăgostit până peste cap de o româncă

haddaway_.png

haddaway
Haddaway este îndrăgostit de o româncă
Sursă foto: Prima TV
Citeste tot despre: 

Celebru pentru hitul anilor 90, “What is love”, Haddaway este îndrăgostit până peste urechi de o româncă. Și de România. Invitat ]n platoul emisiunii lui Cristi Brancu, celebrul artist a vorbit atât despre cariera sa, cât și despre viața sa personală. Iată o parte dintre mărturisirile pe care le-a făcut!

Haddaway, cunoscut pentru hitul "What is love", a acceptat invitația lui Cristian Brancu de a participa în emisiunea pe care acesta o moderează. Artistul a vorbit despre motivul pentru care România este una dintre țările pe care o vizitează des și a făcut câteva mărturisiri neașteptate. 

“Am o iubită din România. Locuim împreună în străinătate. Însă nu e doar acesta motivul pentru care vin aici. Noi venim des pentru că aveți o țară minunată și multe femei frumoase. Trebuie să iubești o țară care are astfel de bogații", a declarat artistul.

 

Tras de limbă de Cristi Brancu, Haddaway a recunoscut că iubita lui apare în clip pentru câteva secunde, într-o secvență filmată pe un motor. “Iubita mea apare în ultimul meu clip, apare câteva secunde în el. Eu iubesc România. Mă simt bine aici pentru că pot merge pe stradă și nimeni nu mă recunoaște. Vin aici și pentru festivalurile retro", a dezvăluit artistul.

Așa cum era de așteptat, Haddaway este dornic să învețe limba română. Haddaway a povestit în direct la Prima TV că a învațat cuvintele de bază din limba română, formele de salut, dar știe și multe înjurături get-beget românești.

Artistul a mai făcut o mărturisire. “Am o afacere în România. Nu vreau să spun însă despre ce este vorba. Iar pe 18 septembrie voi cânta la Forever hit, un festival dedicat anilor 90", a continuat el. 

Urmărește aici interviul integral 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1