Gwyneth Paltrow se lasă înţepată de albine în numele tinereții

24-star-spl1493911_001.jpg

Gwyneth Paltrow
Fotografii: Guliver/ Getty Images/ Hepta

La 45 de ani, Gwyneth Paltrow arată la fel de bine ca în tinereţe. Vedeta a povestit că se lasă muşcată de albine ca să-şi păstreze frumuseţea. Nu se dă în lături de la cele mai dureroase metode ca să nu îmbătrânească.

“Sunt ca un cobai când vine vorba de frumuseţe! Nu mă dau în lături de la nimic, oricât de periculos sau dureros ar fi un tratament. Sunt dispusă să sufăr oricât”, spune Gwyneth Paltrow, laureată cu premiul Oscar pentru rolul din ”Shakespeare îndrăgostit”.

24-star-spl1493911_001toata.jpg

Actriţa, în vârstă de 45 de ani, se supune la cele mai cumplite dureri ca să nu îmbătrânească şi să se menţină frumoasă

 

Ea a povestit că a reuşit să găsească secretul tinereţii: muşcăturile de albine. Pune albinele pe piele ca să o muşte, pentru a-şi păstra pielea tânără şi fără riduri. Este un tratament vechi de mii de ani care se numeşte apiterapie, a mărturisit diva pentru ziarul “New York Times”. 

În vechime, oamenii puneau albinele ca să-i muşte pentru a scăpa de inflamaţii şi cicatrice.

“Este foarte dureros tratamentul, dar merită”, a spus actriţa, care păstrează secret modul în care pune insectele ca s-o muşte. Potrivit Societăţii Americane de Apiterapie, veninul de albine poate fi folosit şi împotriva sclerozei multiple, a infecţiilor şi a altor afecţiuni grave. Gwyneth, care are o avere de 60 milioane $, “sparge” mii de dolari pe lună pentru şedinţele cu albine pe care i le fac experţi din SUA.

Fosta membră a trupei Spice Girls, Victoria Beckham (43 de ani), face şi ea tratamente ciudate pentru a-şi păstra frumuseţea. La averea ei de 450 milioane $, ne-am fi aşteptat că foloseşte cele mai scumpe creme. Însă diva îşi dă pe faţă cu găinaţ de pasăre după modelul gheişelor japoneze. 

 

Vedeta americană de televiziune Kim Kardashian (37 de ani) foloseşte şi ea o metodă foarte dureroasă împotriva îmbătrânirii. Diva cu o avere de 65 milioane $ îşi face injecţii cu sânge în faţă. Astfel, se stimulează producerea de colagen şi se întinereşte pielea. Actriţa Demi Moore (55 de ani), cu o avere de 150 milioane $, îşi păstrează pielea tânără cu lipitori. Ea zice că aceste vietăţi  eliberează nişte enzime care detoxifică sângele. La averea de 200 milioane $, actriţa Sandra Bullock (53 de ani) foloseşte împotriva ridurilor creme pentru tratarea hemoroizilor. Susţine că acestea elimină ridurile din jurul ochilor. Actriţa Scarlett Johansson (33 de ani), cu o avere de 100 milioane $, se dă cu oţet de mere pe faţă ca să-şi păstreze frumuseţea. O metodă ciudată de a-şi păstra prospeţimea pielii foloseşte şi cântăreaţa Lady Gaga (31 de ani). Diva cu o avere de 275 milioane $ foloseşte benzi adezive pentru a-şi înlătura machiajul de pe faţă.

Loading...

Citește și

  • gwyneth paltrow, divort, casnicie

    Multe şi nebănuite sunt căile Domnului, zice o vorbă din bătrâni. Sâmbătă, Ellen DeGeneres a împlinit 60 de ani şi a dat o mare petrecere în Malibu. De pe lista invitaţilor, nu puteau lipsi prietenii de suflet ai vedetei de televiziune. Aşa că inevitabilul s-a produs: Gwyneth Paltrow s-a întâlnit cu Dakota Johnson, actuala iubită a lui Chris Martin, fostul ei soţ. Cum a reacţionat actriţa...? Evident, prestaţia a fost de Oscar.

  • diete, regim alimentar, nutritionisti, celebritati

    Când vine vorba de dat sfaturi în materie de siluetă, alimentaţie şi tratamente cosmetice, starurile de la Hollywood sunt primele. Însă o echipă de nutriţionişti din Marea Britanie a luat la purificat fiecare regim alimentar în parte şi au descoperit că unele dintre ele ne pun în pericol sănătatea.