Gwyneth Paltrow merge la petreceri să facă sex în grup

g115-vedetete-foto1-80-190-.jpg

Gwyneth Paltrow participă la orgii de aproape doi ani
Foto: Guliver/ Splashnews

Cea mai exclusivistă petrecere sexuală din lume are loc lunar la clubul Sntcm din Los Angeles. Biletul de intrare e de 2.000 de dolari, femeile intră gratis dacă sunt acceptate de un juriu care le evaluează după ce defilează în pielea goală.

Petrecerile sunt organizate pentru un circuit închis de actori de la Hollywood, muzicieni şi alte celebrităţi de către Damon Lawner. Un abonament anual costă între 12.000 şi 75.000 $. Petrecerile au loc în două locaţii de lux, una în Los Angeles, la o vilă din Be­verly Hills, şi cealaltă în Manhattan, New York. Bărbaţii trebuie să poarte costum, iar femeile vin fie în pielea goală, fie în lenjerie intimă.

g215-vedetete-foto2-140-140.jpg

Organizatorul orgiilor, Damon Lawner, a înfiinţat clubul acum patru ani
Foto: Guliver/ Splashnews

Toată lumea poartă măşti şi majoritatea actelor sexuale sunt în stil sado-maso. Membrii fondatori sunt 11 bărbaţi şi o femeie, a căror identitate nu va fi niciodată dezvăluită. Gwyneth Paltrow (44 de ani) e una dintre prezenţele discrete la aceste petreceri unde vine însoţită de iubitul ei, Brad Falchuk, au aflat reporterii de la New York Post. “Aici au loc reprezentaţii de sex sado-maso în stil japonez, spectacole cu înghiţitori de flăcări şi chelneriţele sunt angajate pentru a satisface cele mai primitive dorinţe ale bărbaţilor prezenţi aici”, a declarat, sub protecţia anonimatului, unul dintre participanţi.

g315-vedetete-foto3-90-90.jpg

La petreceri, femeile au voie să poarte doar lenjerie intimă
Foto: Guliver/ Splashnews

Clubul a fost înfiinţat acum patru ani. O petrecere individuală poate costa până la 45.000 $, iar organizatorul va avea la dispoziţie mâncare, băutură şi 20 de femei pe care şi le va costuma după bunul plac. Telefoanele mobile sunt interzise în incinta locaţiilor, iar invitaţii sunt aduşi legaţi la ochi într-o limuzină.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1